Anesthesiemedewerker m/v 

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
OK Centrum 
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.27 
Dienstverband
uren in overleg
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
vakopleiding
Maximum salaris
€ 3.837,- bruto per maand (schaal 9, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 7 oktober 2018

De functie

Ben jij ambitieus en denk jij graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen? Wil jij aan de wieg staan van innovaties? Wellicht ben jij de anesthesiemedewerker die wij zoeken!

Als anesthesiemedewerker in het LUMC is geen dag hetzelfde: de ene dag sta je bij een transplantatie en de volgende dag bij een openhartoperatie. Jij krijgt alle gelegenheid je vakmanschap te ontwikkelen en je verantwoordelijkheden uit te breiden. Je werkt zelfstandig, onder supervisie van de anesthesioloog. Naast je werk in het OK-centrum, participeer je bij traumaopvang op het Centrum Eerste Hulp. Verder ben je onderdeel van het Reanimatieteam voor het gehele ziekenhuis. Je bent ook inzetbaar op de diverse buitenlocaties van het LUMC, zoals de Verloskamers, Angiokamer, CT, MRI en HC. En wellicht specialiseer je je verder en maak je later promotie tot sedatie praktijkspecialist of lid van het Pijnbehandelteam!

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. Door internationaal vooraanstaand onderzoek verbeteren we continu onze patiëntenzorg. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Het LUMC beschikt over een uiterst modern OK-centrum, dat bestaat uit vier clusters met twintig operatiekamers. Door de topklinische en topreferente status van het LUMC werk je mee aan speciale medische ingrepen. Denk bijvoorbeeld aan orgaantransplantaties, die alleen mogelijk zijn in ziekenhuizen met een speciale vergunning. Andere speerpunten van het LUMC zijn hartchirurgie, neurochirurgie en traumachirurgie. Bijscholing en professionalisering zijn hierbij zeer belangrijk. De hoge turnover en de complexe zorg maken dat de afdeling een bijzonder dynamisch karakter heeft. Het is dan ook een fijne werkplek als je van afwisseling houdt. Op de afdeling werk je binnen een jong, vooruitstrevend en hecht team, waar jij je snel thuis zult voelen.

Het profiel

Je hebt een erkend diploma tot anesthesiemedewerker en denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Omdat in het OK-centrum ingrepen altijd anders kunnen lopen dan verwacht, is het noodzakelijk dat je snel kunt schakelen en flexibel bent. Je kunt uitstekend samenwerken binnen een multidisciplinair team. Ook de omgang met een heel diverse en vaak uitzonderlijke patiëntengroep gaat je goed af. Houd jij van uitdaging en variatie in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod

Het aantal uren van je dienstverband wordt in overleg vastgesteld. We werken met een continurooster, zonder beschikbaarheids- en bereikbaarheidsdiensten. Het salaris is marktconfom en afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.837,- per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 9, CAO UMC). Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Bij goed functioneren kan dit tussentijds al omgezet worden in een vaste aanstelling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een pensioenregeling bij het ABP. Ook kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra. Daarnaast kun je gebruikmaken van extra faciliteiten op het OK-complex. Zo is er – als je het nodig hebt – een masseur voor jou beschikbaar en krijg je gratis lunch en fruit. Verder worden er diverse sportieve en ontspannende activiteiten georganiseerd.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook anesthesiemedewerkers van buiten de regio zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. Huisvesting een probleem? Laat het weten dan kijken we mee voor een oplossing.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Diederich Cornelisse, OK-manager, telefoon 071 529 85 57 of neem contact op met de dienstdoende teamleider, telefoon 071 529 98 04.  Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.  

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.