(Junior) Verpleegkundigen diverse afdelingen m/v

Verpleegkundig & Assisterend personeel
Afdeling
diverse verpleegafdelingen
Vacaturenummer
H.18.EL.VK.01
Dienstverband
24 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 2 september 2018

De functie

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond, maar ben je er nog niet uit wat je precies wil? Geen probleem, wij helpen je! Misschien wil je namelijk wel eerst een dagje meelopen op een afdeling of even sparren met onze recruiter over je toekomstperspectief. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

In het LUMC staan onderwijs en ontwikkeling voorop. En daarmee doelen we ook op jou! Dus wil jij verder leren, je specialiseren of je juist eerst breed oriënteren? Het kan bij ons! We hebben op verschillende afdelingen verpleegkundigen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdelingen MDL/Longziekten, Neurologie, Neurochirurgie, Hematologie/Oncologie en Thoraxchirurgie. Op elke afdeling ligt een andere zorgzwaarte, heb je meer of juist minder contact met je patiënten en kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. Werkplezier vinden wij heel belangrijk, dus we helpen je graag uitzoeken welke afdeling het beste bij je past. En wil je je specialiseren in een bepaalde discipline, zoals bijvoorbeeld de Spoedeisende Hulp (SEH) of Intensive Care (IC), dan bieden wij hier talloze mogelijkheden toe.  

Het LUMC is het academisch ziekenhuis van Leiden. Dit betekent voor jou dat je kwalitatief hoge zorg levert aan een complexe patiëntenpopulatie. Je hebt actief en intensief contact met de patiënten en een diverse rol in een organisatie die de zorg elke dag een beetje beter wil maken. Vele collega’s gingen jou voor en zijn hun carrière gestart in het LUMC. Ze werken nu bijvoorbeeld als senior verpleegkundige, verpleegkundig specialist of verbeteren de zorg vanuit hun positie als manager. Sluit jij ook bij ons aan?

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Of je nu een starter bent of al de nodige ervaring met je meebrengt, voor ons is het belangrijkst dat je enthousiast, leergierig en patiëntgericht bent.

Het profiel

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde (junior) kandidaat en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Als je al werkervaring in de zorg hebt opgedaan, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit nog niet? Geen probleem, ook verpleegkundigen met minder ervaring nodigen we van harte uit te solliciteren! Wat we wel belangrijk vinden is dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten toe. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Daarnaast is het voor elke afdeling belangrijk dat je flexibel bent en snel kunt schakelen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Als je start in het LUMC krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan zetten we dit om in een vast contract. In overleg word je ingeroosterd op alle dagen van de week en in alle diensten. Hiervoor ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Deze zorgt ervoor dat je netto meer overhoudt en je inkomen dus dicht bij je bruto salaris ligt. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld en bovendien ontvang je bij ons elk jaar een volledige dertiende maand. Je pensioen klinkt misschien nog ver weg, maar wij zorgen er wel voor dat het goed voor je is geregeld: het LUMC betaalt namelijk 70% van je pensioenpremie! Daarbij kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. En krijg je kinderen? Dan hebben wij goede verlofregelingen en faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. En uiteraard denken wij niet alleen aan je mentale ontwikkeling, ook sporten vinden wij belangrijk. Wat dacht je van yoga, bootcamp of steps? Wij bieden elke dag verschillende sportklassen aan!

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook verpleegkundigen uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze recruiter drs. Evelien Luijt, afdeling Arbeidsmarktcommunicatie, telefoon 071 529 66 09 of email e.l.luijt@lumc.nl.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.