Coördinator Cohortonderzoek Neurologie m/v

Research & Onderwijs personeel
Afdeling
Neurologie
Vacaturenummer
C.18.ED.MP.24
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
1 oktober 2018
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
conform CAO UMC 
Sluitingsdatum
tot en met 16 september 2018

De functie

Als coördinator cohortonderzoek bent u verantwoordelijk voor het opzetten, begeleiden en uitvoeren van cohortonderzoek bij 1250 Parkinsonpatiënten. U ontwikkelt en schrijft de onderzoeksprotocollen en stuurt onderzoek-ondersteunend personeel aan. U zet zich in om de samenwerking tussen alle betrokken (wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke) disciplines te bevorderen. Uiteraard draagt u zorg voor het bewaken van de kwaliteit van de te verzamelen data en streeft u ernaar de standaardisatie van methoden van dataverzameling verder te ontwikkelen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. U werkt op de afdeling Neurologie. De belangrijkste speerpunten van de afdeling zijn zorg, onderwijs en onderzoek, en deze samen integreren. Specifiek op het gebied van onderzoek richt de afdeling zich op bewegingsstoornissen, hoofdpijn, neuromusculaire aandoeningen en syncope. U werkt direct onder de hoogleraar Bewegingsstoornissen, tevens projectleider van dit project.  

Het profiel

U bent gepromoveerd in de Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Gezondheidswetenschappen of een soortgelijke richting. U heeft ervaring met het aansturen van mensen en hebt een enthousiaste en motiverende houding. Ervaring met bewegingsstoornissen zoals de ziekte van Parkinson strekt tot aanbeveling. Daarnaast bent u ook ervaren in het zelfstandig uitvoeren van klinisch onderzoek in samenwerking met fundamentele disciplines. Verder beheerst u zowel het Nederlands als Engels vloeiend in woord en geschrift en bent u stressbestendig. Voor deze functie is het tevens van belang dat u bereid bent te reizen naar andere participerende centra.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. U krijgt een aanstelling voor de duur van vijf jaar. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en is conform CAO UMC.

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer prof. J.J. van Hilten, hoogleraar en medisch specialist, afdeling Neurologie, telefoon 071 526 21 41.Voor deze procedure worden er referenties opgevraagd.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.