PhD-kandidaat Medische Oncologie m/v

Research & Onderwijs personeel
Afdeling
Medische Oncologie
Vacaturenummer
D.18.NR.MP.34
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 2.919,-  bruto per maand (schaal OIO, CLA UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 19 augustus 2018

De functie

Ben je op zoek naar een uitdagend promotietraject en heb je interesse in immunotherapie voor de behandeling van kanker? Lees dan verder.

Als promovendus/onderzoeker in opleiding maak je deel uit van de onderzoeksgroep Cancer Immunology and Therapy, een jong en succesvol team van zo’n 25 wetenschappers binnen de afdeling Medische Oncologie die geleid wordt door professor Sjoerd van der Burg. Deze researchgroep bestudeert de interacties tussen het afweersysteem en tumoren. Het doel is deze kennis in te zetten voor nieuwe vormen van immunotherapie in de kliniek. Je gaat onderzoek doen naar nieuwe, effectieve combinaties van immunotherapie met oncolytische virotherapie en TGF-β targeting. Het is een interdisciplinair onderzoeksproject waarbij er wordt samengewerkt met diverse afdelingen binnen het LUMC en met ander universiteiten binnen het Dutch Oncolytic Viro-Immunotherapy Consortium. Lees de uitgebreide vacature in het Engels voor een volledige projectbeschrijving PhD-kandidaat MedischeOncologie.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek en onderwijs. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Het profiel

Je bent een enthousiaste kandidaat met een afgeronde masteropleiding Biomedische Wetenschappen of een soortgelijke opleiding en hebt aantoonbaar interesse in immunologie en oncologie. Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken. Je hebt een pro-actieve houding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden die je helpen in de interactie met verschillende afdelingen. Een artikel 9 certificaat voor het werken met proefdieren is vereist, ervaring met proefdieren gewenst.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je wordt aangesteld voor de duur van vier jaar. Je salaris is € 2.279,- bruto per maand in het eerste jaar, oplopend tot maximaal € 2.919,- bruto per maand in het laatste jaar (schaal OIO, CAO UMC).  

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw dr. N. Pronk - van Montfoort, projectleider, afdeling Medische Oncologie, nvanmontfoort@lumc.nl; telefoon 071 526 47 26 of de heer prof. S. van der Burg, hoofd onderzoeksgroep Kanker, afdeling Medische Oncologie, telefoon 071 526 11 80.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.