Onderwijskundig Adviseur m/v

Research & Onderwijs personeel
Afdeling
Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.21
Dienstverband
24 tot 32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.917,- bruto per maand (schaal 11, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 8 juli 2018

De functie

Het LUMC zoekt een onderwijskundig adviseur per 1 september 2018. Ben jij ervaren op dit gebied en heb je een academische achtergrond? Dan ben je wellicht de persoon die we zoeken.

Als onderwijskundig adviseur werk je als projectleider en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie van het project ‘individualisering en flexibilisering van het leren van de arts in opleiding tot specialist (aios) huisartsgeneeskunde’. Je voert planmatig het project uit, anticipeert en reageert flexibel op actualiteit en baseert je steeds op draagvlak creëren binnen het instituut bij de docenten en buiten het instituut bij de huisartsopleiders. Je bewaakt de verbinding tussen het leren binnen en buiten het instituut, steeds vanuit het perspectief van de aios huisartsgeneeskunde. Daarnaast draag je als onderwijskundig adviseur actief bij aan de ontwikkeling van werkplekleren en toetsen binnen het opleidingsprogramma. Je werkt onder de directe aansturing van de opleidingscoördinator en legt hiërarchische verantwoordelijkheid af aan een van de MT-leden.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) bestaat uit Huisartsgeneeskunde, Institutionele Zorg en Oudergeneeskunde, Public Health en Medische Antropologie. De huisartsopleiding is onderdeel van PHEG en werkt intensief samen met het netwerk van de afdeling waaronder een groot aantal huisarts- en stageopleiders in de regio. Ze verzorgt de driejarige opleiding van zo’n 225 huisartsen in opleiding. Vier dagen per week leren ze in de praktijk. Eén dag per week komen ze naar de opleiding voor verdiepend onderwijs. Er is een vestiging in Leiden en in Den Haag. Bij de huisartsopleiding werken huisartsbegeleiders en gedragswetenschappers ter ondersteuning van het verdiepend onderwijs en begeleiding en de scholing van huisarts- en stageopleiders. Ondersteunend personeel verzorgt de logistieke en secretariële zaken in samenhang met de afdeling. De opleiding bevindt zich in een overgang naar meer aandacht voor het leren in de praktijk en naar meer flexibel aanbod van verdiepend leren.

Het profiel

De ideale onderwijskundig adviseur heeft aantoonbaar ervaring in een soortgelijke rol en is in staat te werken volgens evidence based education richtlijnen. Daarnaast heb je academisch werk- en denkniveau, beschik je over ruime ervaring op het gebied van projectmatig werken en ben je proactief en resultaatgericht. Je bent in staat om binnen de context van een organisatie de ontwikkeling van een idee naar implementatie en evaluatie te begeleiden. Je houdt van mensen en laat organisatiegevoeligheid zien. Bovendien ben je van het samenwerken, organiseren, communiceren  én je weet op enthousiaste wijze collega’s te inspireren.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 24 tot 32 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).  Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.   Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun contact opnemen met dr. I.A.  Slootweg, opleidingscoördinator, afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde, telefoon 071 526 84 39.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.