Clinical Research Coördinator m/v

Overig personeel
Afdeling
Oogheelkunde
Vacaturenummer
C.18.MH.MP.25
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.391,- bruto per maand (schaal 8a, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 9 september 2018

De functie

Kun jij onderzoek en organisatie goed combineren? En ben jij op zoek naar een coördinerende rol in een sterk ontwikkelende werkomgeving? Lees dan verder.

Als clinical research coördinator geef je leiding aan het trialbureau en rapporteer je direct aan het afdelingshoofd. Je organiseert clinical trials en je begeleidt, observeert en controleert trialpatiënten. Je neemt vragenlijsten af en verwerkt en archiveert de onderzoeksgegevens. Ook verricht je (oogheelkundige) patiëntgebonden handelingen en onderzoekstaken. Tot slot onderhoud je de communicatie rondom de studies en zorg je voor kennisuitwisseling met andere (internationale) centra.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Oogheelkunde is de grootste polikliniek van het LUMC en levert topreferente zorg binnen de medische retina, kinderoogheelkunde en oncologie. De afdeling vervult een belangrijke rol in regionale en landelijke verwijzingen. In dit kader neemt de afdeling Oogheelkunde deel aan diverse multicenter clinical trials. 

Het profiel

Jij bent een zelfstandige, flexibele collega met een afgeronde hbo-opleiding in de richting optometrie, orthoptie of hbo-V met een specialisatie in oogheelkunde. Als aanvulling heb je ook een afgeronde opleiding tot clinical research coördinator of je bent bereid deze opleiding te volgen. Verder heb je aantoonbare ervaring met leidinggeven en bij voorkeur heb je ervaring binnen de oogheelkunde. Heb je geen ervaring binnen de oogheelkunde? Laat ons dan in je sollicitatie weten waarom jij alsnog de perfecte kandidaat bent. Daarnaast beheers je de Engelse taal goed in woord en geschrift en beschik je over uitstekende communicatieve, organisatorische vaardigheden en heb je een sterk analytisch vermogen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week, werkdagen in overleg. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.391,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 8, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw C. Fillié, manager Oogheelkunde, telefoon 071 526 29 91.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.