Apothekersassistent Farmaceutische Patiëntenzorg m/v

Overig personeel
Afdeling
Klinische Farmacie en Toxicologie
Vacaturenummer
D.17.BS.RM.49
Dienstverband
24-32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
schaal 6/7  CAO UMC  
Sluitingsdatum
tot en met 19 september 2017

De functie

Als apothekersassistent heb je binnen je functie een grote diversiteit aan zelfstandige taken. Je maakt deel uit van de sectie Farmaceutisch Patiëntenzorg van de ziekenhuisapotheek, team patiënt informatie. Je bent  verantwoordelijk voor het distribueren en beheren van geneesmiddelen, het accorderen van de medicatieopdrachten,  het verifiëren van de medicatie met de patiënt en het adviseren over het gebruik en de dosering van geneesmiddelen. Je hebt contact met interne en externe klanten, leidt nieuwe collega’s op en participeert in verbeterprocessen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie (KFT) van het LUMC bestaat uit vier secties: de sectie Bereidingen, Farmaceutische Patiënten Zorg, Poli Apotheek en het Laboratorium. Je komt te werken binnen de sectie Farmaceutische Patiënten Zorg (FPZ) dat bestaat diverse teams. Deze vacature is binnen het team patiënt informatie.

Het profiel

Voor deze functie maken wij graag kennis met een kandidaat die de mbo-opleiding Apothekersassistent heeft afgerond. Deze functie is ook geschikt voor een startend apothekersassistent.  Ben je een enthousiaste, leergierige, flexibele kandidaat die  zorgvuldig werkt, goed kan samenwerken en soepel kan communiceren met patiënten en collega's? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van minimaal 24 en maximaal 32 uur per week. Je werkt dagdiensten van 8 uur per dag volgens rooster. Na de inwerkperiode zal er ook sprake zijn van weekenddiensten
en te zijner tijd bereikbaarheidsdiensten. In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor één jaar, een tijdelijke verlenging is mogelijk afhankelijk van toekomstige financiële middelen. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.706,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 6, CAO UMC). Bij gebleken geschiktheid en het volledig kunnen uitvoeren van het takenpakket  inclusief de bereikbaarheidsdiensten, is doorgroei naar schaal 7 mogelijk.

Het LUMC biedt je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw H. Bellaard, manager a.i., Farmaceutische Patiëntenzorg, Klinische Farmacie en Toxicologie, telefoon 071 526 48 02 of mevrouw K.B. Gombert-Handoko, ziekenhuisapotheker-sectiehoofd Farmaceutische Patiëntenzorg, Klinische Farmacie en Toxicologie, telefoon 071 529 95 99. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw A.S. Wouters, teamcoördinator, Farmaceutische Patiëntenzorg, Klinische Farmacie en Toxicologie, telefoon 071 526 61 34.Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.