Researchanalist Gynaecologie m/v

Overig personeel
Afdeling
Gynaecologie
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.29
Dienstverband
32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 26 augustus 2018

De functie

Heb jij interesse in het analyseren en bewerken van humane weefsels en ben je bekend met diverse moleculaire analysemechanismen? Lees dan verder.

Als researchanalist maak je gebruik van cellulaire moleculaire technieken, histologie en celkweek. Je voornaamste taak is histologische paraffine coupes maken, om vervolgens te immunokleuren en analyseren. Je gaat humane weefsels (van abortiemateriaal en eierstokken) ontdooien, kweken en bewerken voor cryopreservatie. Je gaat ook wekelijks genotyperen (mens en muis) en andere cellulaire en moleculaire technieken (leren) gebruiken (FACS, qPCR, microscopie).

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je wordt aangesteld bij de afdeling Gynaecologie, maar voert je werkzaamheden uit bij de afdeling Anatomie en Embryologie. De afdelingen Anatomie en Embryologie, en Gynaecologie doen gezamenlijk onderzoek naar de mechanismen die ten grondslag liggen aan de rijping van humane eicellen en de ontwikkeling van de eierstok (en testes).

Het profiel

Je bent een enthousiaste kandidaat met een afgeronde opleiding HLO Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, richting Moleculaire Biologie, Histologie of Dierexperimenteel met artikel 9 of 12 WOD. Je hebt ervaring met cellulaire moleculaire technieken, histologie, dierexperimentele handelingen en met celkweek. Aanvullende ervaring is een pre. Je beheerst de Engelse taal goed en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je accuraat, flexibel en toon je graag initiatief.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €2.996,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een persoonlijk ontwikkelingsbudget en een pensioenregeling bij het ABP. Ook kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook anesthesiemedewerkers van buiten de regio zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. Huisvesting een probleem? Laat het weten dan kijken we mee voor een oplossing.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw S. Chuva de Sousa Lopes, associate professor, afdeling Anatomie en Embryologie, telefoon 071 526 93 50 of mevrouw L. van der Westerlaken, klinisch embroloog / hoofd laboratorium, afdeling Gynaecologie, telefoon 071 526 48 19.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.