Radiotherapeutisch laborant m/v

Overig personeel
Afdeling
Radiotherapie
Vacaturenummer
D.18.VC.MP.15
Dienstverband
27 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 2.996,- bruto per maand (schaal 7, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 30 juni 2018

De functie

Voor de afdeling Radiotherapie zijn wij op zoek naar een radiotherapeutisch laborant. In deze functie  lever je hoogcomplexe, multidisciplinaire zorg en werk je samen in een team van assisterend laboranten, radiotherapeutisch laboranten en seniorlaboranten. Daarnaast is  er binnen het LUMC een aantal advanced practioners die nauw betrokken zijn bij de implementatie van nieuwe technieken op de werkvloer. Binnen onze afdeling zijn onder andere de volgende aandachtsgebieden te onderscheiden:  Behandeling, CT, Treatmentplanning, Brachy en Stereotaxie. Gebruikelijk is om te starten op een of twee aandachtsgebieden, bijvoorbeeld Behandeling en CT; later kun je jezelf ook nog ontwikkelen binnen andere aandachtsgebieden. Ook gespecialiseerd laboranten nodigen we van harte uit om te reageren.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
De afdeling Radiotherapie vormt sinds ruim een jaar samen met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf (Delft) één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn 20 stafleden, 10 AIOS en 8 klinisch fysici werkzaam, waarbij door de zorginhoudelijke disciplines gerouleerd wordt over beide locaties. Op locatie LUMC beschikken wij over 5 versnellers en op locatie RdG over 2. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie.

Het profiel

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega die beschikt over een hbo werk- en denkniveau en in bezit is van een diploma MBRT of het getuigschrift voor radiotherapeutisch laborant. Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je standplaats is Leiden en je bent bereid om ook op locatie Delft te werken. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.996,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 7, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Jocelyn de Jong, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie, telefoon 071 526 16 44. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw Heidi Arkesteijn, hoofdlaborant, afdeling Radiotherapie, telefoon 015 260 31 95.Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.