Klinisch Fysicus Radiotherapie m/v

Overig personeel
Afdeling
Radiotherapie
Vacaturenummer
D.18.VC.MP.18
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
conform CAO UMC 
Sluitingsdatum
tot en met 9 september 2018

De functie

Voor een interessante en innovatieve functie zoeken wij een geregistreerd klinisch fysicus radiotherapie. U maakt deel uit van de klinisch fysische staf van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en het Reinier de Graaf (RdG) ziekenhuis in Delft. U draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het klinisch fysisch beleid. Ook bent u betrokken bij de vele klinisch fysische innovatieprojecten op de afdeling. Daarnaast levert u een bijdrage aan onderwijs, opleiding en onderzoek.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
De afdelingen Radiotherapie van het LUMC en het RdG vormen één geïntegreerde afdeling. Op onze gezamenlijke afdeling zijn achttien radiotherapeuten en acht klinisch fysici werkzaam, waarbij gerouleerd wordt over beide locaties. De afdeling speelt een voortrekkersrol op het gebied van brachytherapie met onder andere MRI-gestuurde gynaecologische behandelingen en de ontwikkeling van brachytherapie voor rectumtumoren. Het onderzoek binnen de fysicagroep is in ontwikkeling en wordt mede vormgegeven door onze bijzonder hoogleraar beeldvormende technieken in de radiotherapie in samenwerking met de MRI fysica - en de beeldverwerkingsgroep van de afdeling Radiologie. Daarnaast wordt volop gewerkt aan de implementatie van het HollandPTC, het samenwerkingsverband op het gebied van protonentherapie met het Erasmus MC en de TU Delft.

Het profiel

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega die graag bereid is bij te dragen aan de uitdagingen waar de afdeling voor staat. U bent een geregistreerd klinisch fysicus radiotherapie met affiniteit voor klinisch werk en innovatie. Wij vinden het belangrijk dat u beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Ook kandidaten die binnenkort hun registratie hopen te behalen, worden van harte uitgenodigd te solliciteren. U bent in het bezit van het certificaat “basiskwalificatie onderwijs” dan wel bereid dit certificaat binnen 2 jaar te behalen, waarbij het LUMC ondersteuning verleent.

Ons aanbod

Uw dienstverband vindt plaats bij het LUMC. U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 6.665,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 14, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer dr. ir. M. Ketelaars, klinisch fysicus, hoofd klinische fysica, afdeling Radiotherapie LUMC-RdG, telefoon 071 529 89 98. Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. Tevens kan het geven van een presentatie onderdeel zijn van de procedure.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.