Farmaceutisch Productiemedewerker Bereidingen m/v

Overig personeel
Afdeling
Klinische Farmacie en Toxicologie
Vacaturenummer
D.18.NR.RD.33
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
1 september 2018
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 5 augustus 2018

De functie

Heb jij ervaring als productiemedewerker in de zorg en kun je goed werken volgens belangrijke protocollen, voorschriften en richtlijnen bij de bereiding van geneesmiddelen? Lees dan verder.

Als farmaceutisch productiemedewerker bereidingen heb je verschillende verantwoordelijkheden: zo bereid je voorraadbereidingen voor volgens geautoriseerde protocollen en  houd jij je bezig met het verpakken, etiketteren en coderen van bereide geneesmiddelen. Dit doe je volgens de daarvoor geldende procedures en werkvoorschriften, evenals het werken in en met bereidingsfaciliteiten. Als je tegen knelpunten aanloopt op het werk, herken je die op tijd en doe je er alles aan deze te verhelpen. Tot slot kan ook het inwerken van collega’s onder jouw verantwoordelijkheden vallen.  

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je komt te werken op de sectie Bereidingen, onderdeel van de afdeling Klinische Farmacie & Toxicologie. Bereidingen is een ambitieuze afdeling die beschikt over zowel de GMPz-erkenning (Goede Manier van Produceren voor ziekenhuizen) voor de algemene bereidingen, als de GMP-vergunning voor de productie van geneesmiddelen voor klinisch geneesmiddelonderzoek. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en apparatuur. De afdeling levert een directe bijdrage aan de patiëntenzorg van het ziekenhuis.

Het profiel

Je hebt de opleiding tot farmaceutisch productiemedewerker afgerond of bent bereid deze te volgen en hebt scholing gehad op het gebied van Goede Manier van Produceren (GMP). Daarnaast heb je de bevoegdheid om geneesmiddelen te bereiden volgens standaardprotocollen, evenals het etiketteren en verpakken van geneesmiddelen. Ook ben je in staat om onder toezicht geneesmiddelen gereed te maken voor toediening (VTGM). Tot slot heb je ervaring met het bedienen van bereidingsapparatuur. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan vandaag nog.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw M. van Agtmaal, hoofdassistent bereidingen, afdeling KFT, telefoon 071 529 99 79.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.