Radioloog met specialisatie Thorax/Cardio m/v

Medisch personeel
Afdeling
Radiologie
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.61
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
conform schaal UMS, CAO UMC
Sluitingsdatum
tot en met 30 juli 2018

De functie

Op de afdeling Radiologie in het LUMC zijn we sterk aan het uitbreiden. Wij hebben plek voor nieuwe stafleden met verschillende aandachtsgebieden.

Wij zoeken onder andere een enthousiaste, radioloog met een specialisatie thorax- en cardiovasculaire radiologie, die de ambitie heeft om de  topexpert in longoncologie en ILD te worden. Uw klinische werkzaamheden verricht u in een multidisciplinair team. U maakt deel uit van de medische staf van de afdeling Radiologie en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van deze afdeling.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Radiologie herbergt de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn volledig geïntegreerd binnen de afdeling. De klinische activiteiten van de afdeling zijn ondergebracht in orgaangerichte secties en omvatten diagnostiek en interventies. Research is een belangrijke focus, onder andere op het gebied van MRI-technieken, molecular imaging en beeldanalyse. Op de afdeling worden radiologen, nucleair geneeskundigen, klinisch fysici en laboranten opgeleid en werkt men actief aan de opleiding van studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Technische Geneeskunde.

Het profiel

U bent een radioloog met een afgerond fellowship Thoraxradiologie/Cardiothoracale Radiologie of ruime ervaring in dit deelvakgebied. Ook heeft u de ambitie en interesse om te participeren in wetenschappelijke projecten en deel te nemen aan onderwijsactiviteiten. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed in teamverband werken.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. U krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en is conform UMS, CAO UMC.

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer prof. H.J. Lamb, hoogleraar/medisch specialist, afdeling Radiologie, telefoon 071 526 29 93 of met mevrouw dr. L.J.M. Kroft, sectiehoofd Radiologie, telefoon 071 526 29 93. Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.