Poliklinisch Apotheker m/v

Medisch personeel
Afdeling
KFT – Poli Apotheek
Vacaturenummer
D.18.NR.RD.30
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 5.592,- (schaal 12, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 29 juli 2018

De functie

Als poliklinisch apotheker werkt u op de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie. U bent in de basis apotheker, maar houdt zich ook bezig met strategische vraagstukken en doelen. Dit betekent dat u actief nieuwe initiatieven aandraagt die passen binnen de hoofdlijnen van de poliklinische apotheek. Zo denkt u onder meer mee over het verhogen van het niveau van de ontslagzorg en het nieuwe aandachtsgebied van de afdeling: infuustherapie thuis.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Hiervoor zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De poliklinische apotheek van het LUMC is onderdeel van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie en bestaat nu uit ongeveer twintig  apothekersassistenten, een administratief medewerker, een farmaceutisch consulent, een teamleider, een apotheker in opleiding tot specialist en twee poliklinisch apothekers. We houden ons bezig met directe farmaceutisch patiëntenzorg.

Het profiel

U bent een geregistreerd apotheker met minimaal twee jaar werkervaring, bij voorkeur in een poliklinische apotheek. U werkt zelfstandig en draagt actief nieuwe initiatieven aan die de zorg en dienstverlening van het LUMC verbeteren.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. U krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.592,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 12, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u  contact opnemen met mevrouw V.M.M. Meijs, poliklinisch apotheker, afdeling KFT of mevrouw M. Florack, poliklinisch apotheker, afdeling KFT,  telefoon 071 526 54 00.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.