Fellow Vaatchirurgie m/v

Medisch personeel
Afdeling
Heelkunde
Vacaturenummer
A.18.MK.BB.62
Dienstverband
40 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
conform CAO UMC, schaal MS 
Sluitingsdatum
tot en met 7 oktober 2018

De functie

Voor de afdeling Heelkunde zoeken wij een chirurg in de positie van fellow voor het aandachtsgebied vaatchirurgie. Wellicht is dit de volgende stap in uw carrière.

Als fellow Vaatchirurgie houdt u zich, naast het uitvoeren van chirurgische ingrepen, bezig met klinisch wetenschappelijk onderzoek. Ook neemt u deel aan het onderwijs aan studenten en co-assistenten, en aan de opleiding van assistenten in opleiding tot chirurg, met name van degenen die zich differentiëren in de vaatchirurgie. Aan deze functie is een chirurgische vervolgopleiding gekoppeld, bestaande uit het opdoen van expertise in de vaatchirurgie in de volle breedte.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Heelkunde bestaat, naast vaatchirurgie, uit meerdere aandachtsgebieden, zoals traumachirurgie, transplantatiechirurgie, oncologische chirurgie, kinderchirurgie, gastro-intestinale chirurgie en endocriene chirurgie. Aan het aandachtsgebied vaatchirurgie, waar u zich op gaat richten, is een chirurgische vervolgopleiding gekoppeld. 

Het profiel

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste collega die de specialistische opleiding in de heelkunde heeft voltooid. U heeft volgens het SCHERP-opleidingsplan uw differentiatie gedaan in de vaatchirurgie, maar bent nog op zoek naar verdieping. Uiteraard ligt ook uw interesse op dit vlak, zowel in de praktijk als op wetenschappelijk gebied.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 40 uur per week. U krijgt een aanstelling voor één jaar. Uw salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en is conform CAO UMC, schaal MS.

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer prof. J.F. Hamming, subafdelingshoofd Heelkunde-Vaatchirurgie, telefoon 071 529 84 81.Voor deze vacature kunnen er referenties opgevraagd worden.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.