Dermatoloog m/v

Medisch personeel
Afdeling
Huidziekten
Vacaturenummer
C.18.AP.MP.12
Dienstverband
24 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
conform CAO UMC, schaal UMS
Sluitingsdatum
tot en met 8 juli 2018

De functie

U bent  lid van de opleidingsgroep en begeleidt artsen in opleiding tot dermatoloog. Uw aandachtgebied is de dermatochirurgie, waaronder Mohs chirurgie. Uw functie geeft mogelijkheden voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek binnen de dermato-oncologie. Daarnaast bent u onderwijscoördinator van onze afdeling. U werkt nauw samen met de andere dermatologen, maar ook binnen multidisciplinair overleg met andere medisch specialisten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
U zult gaan werken op de afdeling Dermatologie, Divisie 3 van het LUMC. Op onze afdeling wordt de algemene dermatologie in de volle breedte uitgeoefend en worden artsen opgeleid tot dermatoloog. Daarnaast heeft de afdeling een lange traditie binnen de dermato-oncologie waarbij de zorg voor patiënten met cutaan lymfoom, melanoom en plaveiselcelcarcinoom centraal staat. De zorg voor deze patiënten wordt gecombineerd met basaal, translationeel en toegepast wetenschappelijk onderzoek.

Het profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen moet u zijn opgeleid tot dermatoloog en gecertificeerd tot Mohs chirurg. Ervaring met het geven van onderwijs strekt tot aanbeveling. Van u wordt verder gevraagd dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden en didactische kwaliteiten.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 24 uur per week. U krijgt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en conform  CAO UMC, schaal UMS.

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw  A. Brouwer, secretaresse Huidziekten, telefoon 071 526 21 21 of met mevrouw C.M. Meijvogel, secretaresse Huidziekten, telfoon 071 526 24 97. Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.