Arts in opleiding tot specialist Pathologie m/v

Medisch personeel
Afdeling
Pathologie
Vacaturenummer
C.18.AP.MP.10
Dienstverband
46 uur per week
Met ingang van
1 september 2019
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.601,- bruto per maand (schaal 11A, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 8 juli 2018

De functie

Heeft u een opleiding tot arts afgerond en bent u op zoek naar een opleiding tot specialist in de klinisch-pathologische diagnostiek? Dan is deze rol wat voor u.

Als arts in opleiding tot specialist (AIOS) bent u de spil in de klinisch-pathologische diagnostiek. Onder leiding van een patholoog specialiseert u zich in dit vakgebied en besteedt u onder meer aandacht aan histologie, cytologie, obductiepathologie en moleculaire diagnostiek. Daarnaast wordt u aangemoedigd om binnen de onderzoekslijnen van de afdeling wetenschappelijke activiteiten te ontplooien of voort te zetten.  

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het LUMC heeft een van de grootste Pathologie-afdelingen van Nederland. Op deze afdeling wordt klinische diagnostiek gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden de onderzoeksresultaten vertaald naar toepassingen in de patiëntenzorg. De afdeling kent onder meer specialisatie in de oncologie, immunopathologie en moleculaire pathologie.

Het profiel

U bent een gemotiveerde collega die onlangs een arts-opleiding heeft afgerond. Bij voorkeur heeft u ook relevante onderzoekservaring opgedaan, maar wij nodigen kandidaten zonder deze ervaring ook van harte uit te reageren. Verder beschikt u over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Als u uzelf herkent in deze criteria, dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 46 uur per week en wordt aangesteld voor de duur van de opleiding. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11A, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer prof. V. Smit, afdelingshoofd/opleider Pathologie, telefoon 071 526 66 28 of mevrouw dr. I.M. Bajema, plaatsvervangend opleider Pathologie, telefoon 071 526 66 21.Voor deze functie zullen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.