ANIOS Spoedeisende Hulp m/v

Medisch personeel
Afdeling
Spoedeisende Hulp
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.37
Dienstverband
46 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.601,- bruto per maand (schaal 11A, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 29 juli 2018

De functie

Is de Spoedeisende Hulp bekend terrein voor jou? En houd jij je hoofd koel in hectische situaties? Dan ben jij de arts-assistent die wij zoeken.

Als arts-assistent op de Spoedeisende Hulp (ANIOS) ondersteun je onze SEH-artsen  en vul jij ons team aan, bestaande uit SEH- artsen, physician assistants, arts-assistenten en SEH-verpleegkundigen. Je werkt onder supervisie van SEH-artsen. Je zorgt voor onze patiënten, maar je werkt ook mee aan de kwaliteit- en veiligheidsprocedures en je mag meewerken aan wetenschappelijke projecten. Een belangrijk onderdeel van onze afdeling is het  onderwijzen van geneeskundestudenten, waar jij als arts-assistent ook een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het LUMC is een zelfstandige afdeling met een eigen medische staf (11 SEH-artsen KNMG). Op de SEH-afdeling worden jaarlijks rond de 25.000 patiënten behandeld. De SEH-artsen behandelen het volledig spectrum van SEH-patiënten, inclusief de reanimatie- en traumapatiënten.

Het profiel

Het is belangrijk dat je de opleiding Geneeskunde succesvol hebt afgerond. Het is een voordeel als je aanvullend werkervaring hebt opgedaan op een SEH. Wij werken bij het LUMC toekomstgericht, vandaar dat wij een ambitieuze arts-assistent zoeken die zichzelf verder wil ontwikkelen in een academische werkomgeving. Je bent zelfbewust en representeert de SEH.

Ons aanbod

Je werkt in een fulltime dienstverband. In eerste instantie krijg je een aanstelling voor de duur van een jaar. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11A, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kan je contact opnemen met dr. C. Heringhaus, opleider Spoedeisende Hulp, telefoon 071 526 19 50.  Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.  De gesprekken zullen plaatsvinden op 14 augustus. 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.