ANIOS Heelkunde m/v

Medisch personeel
Afdeling
Heelkunde Kliniek
Vacaturenummer
A.18.GB.BB.53
Dienstverband
46 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.601,- bruto per maand (schaal 11a, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 9 september 2018

De functie

De focus van de Heelkunde kliniek van het LUMC ligt op goede patiëntenzorg. Zet u zich in om samen met ons deze hoge kwaliteit van zorg op niveau te houden?

Als arts assistent niet in opleiding (ANIOS) richt u zich niet op één taak, maar beweegt u zich op álle vlakken die het LUMC te bieden heeft. U draait mee in het dienstensysteem van de Heelkunde kliniek en uw werkzaamheden omvatten de zorg voor patiënten op de verpleegafdeling, polikliniek en Spoedeisende Hulp.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Als ANIOS komt u te werken op de afdeling Heelkunde. Speerpunten van de afdeling zijn kankerchirurgie (oncologische chirurgie), traumachirurgie (ongevallenchirurgie), transplantatiechirurgie en complexe vaatchirurgie. 

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts die ons team komt versterken. Bij voorkeur heeft u minimaal een jaar klinische ervaring opgedaan. U functioneert uitstekend in teamverband. Bovendien beschikt u over goede sociale vaardigheden, zodat de contacten die u onderhoudt met patiënten, familie en diverse medewerkers soepel verlopen. Het is een sterke aanbeveling dat u in het bezit bent van een ATLS certificaat. Maar ook wanneer u als ANIOS alleen ervaring in de chirurgie wilt opdoen, nodigen wij u uit om te solliciteren.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 46 uur per week. U krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11a, CAO UMC).

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer prof. R.A.E.M. Tollenaar, hoogleraar en afdelingshoofd Heelkunde of met mevrouw prof. I.B. Schipper, hoogleraar en sectiehoofd Heelkunde Traumachirurgie via telefoonnummer 071 526 400 05. Een medische keuring behoort tot de procedure. Er zullen referenties worden opgevraagd.  

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.