AIOS Ziekenhuisgeneeskunde m/v

Medisch personeel
Afdeling
HAIG
Vacaturenummer
B.18.YB.EO.31
Dienstverband
46 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.601,- bruto per maand (schaal 11A, CAO UMC)   
Sluitingsdatum
tot en met 8 juli 2018

De functie

Wil jij in het ziekenhuis de generalist zijn die hoogwaardige klinische zorg levert? Als AIOS Ziekenhuisgeneeskunde word je opgeleid om brede klinische zorg te leveren op chirurgische en niet-chirurgische klinische afdelingen. Hiernaast wordt tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan de kwaliteit van zorg. Door je bredere blik op de organisatie van het zorgproces en je vermogen om kwaliteitsprojecten tot een succes te maken, draag je op afdelingsniveau bij aan verbetering van zowel de kwaliteit van zorg als van de patiëntveiligheid.

De opleiding
De opleiding duurt in totaal drie jaar. Je start met een basisjaar Interne Geneeskunde. In het tweede en derde jaar loop je stages op de afdelingen Heelkunde, Neurologie, Anesthesiologie, Ouderenzorg en Extramurale zorg. Tijdens de stages doe je onder andere kennis op betreffende water- en zouthuishouding, circulatie en ventilatie, stolling, infecties, farmacotherapie, peri- en postoperatieve zorg, wondgenezing, voeding en de oudere patiënt. In de laatste zes maanden loop je stage bij jouw keuzeonderdeel en rond je je onderzoeksproject op het gebied van kwaliteit af. Voor de opleiding is een lokaal en landelijk onderwijsprogramma ontwikkeld. Je wordt begeleid door een multidisciplinair opleidingsteam.

Werken in het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De organisatie van de opleiding Ziekenhuisgeneeskunde is ondergebracht bij divisie 2, afdeling HAIG, Onderwijs en Opleiding. Je bent gedurende de opleiding bij deze afdeling aangesteld.

Het profiel

Om in aanmerking te komen voor de opleiding tot ziekenhuisarts ben je opgeleid tot basisarts. Je bent in staat zorgvuldig te organiseren en te plannen en je kunt je goed inleven in complexe problematiek. Je bent een doorzetter, neemt initiatieven en kunt goed samenwerken in teamverband. Ook verantwoordelijkheidsgevoel en organisatiesensitiviteit zijn voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 46 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor de duur van de opleiding. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11A, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra. Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw drs. Hanneke Bouwsma, internist-nefroloog en opleider Ziekenhuisgeneeskunde, Hoofdafdeling Interne Geneeskunde (HAIG), telefoon 071 526 46 73. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw Vivian Dalmijn, coördinator opleiding Ziekenhuisgeneeskunde, Hoofdafdeling Interne Geneeskunde (HAIG), telefoon 071 526 46 73. Voor deze functie kunnen wij referenties opvragen.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.