AIOS Spoedeisende Geneeskunde OOR Leiden m/v

Medisch personeel
Afdeling
Spoedeisende Hulp
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.52
Dienstverband
40 uur per week
Met ingang van
1 januari 2019
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.601,- bruto per maand (schaal 11a, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 30 augustus 2018

De functie

De Onderwijs-en Opleidingsregio (OOR) Leiden heeft per 1 januari 2019 drie opleidingsplaatsen tot SEH-arts KNMG. De OOR Leiden bestaat uit drie ziekenhuizen: Haaglanden Medisch Centrum, Leids Universitair Medisch Centrum en het HagaZiekenhuis.

U kunt uw opleiding volgen in een opleidingsregio bestaande uit een Academisch Ziekenhuis met een compleet profiel en veel topreferente zorg en twee topklinische ziekenhuizen met beide een hoogfrequent bezochte SEH met een volledig acuut profiel. In alle centra is het volledige pallet van de spoedeisende geneeskunde te leren.

De drie opleidingen werken nauw samen op het gebeid van lokaal en regionaal onderwijs. Daarnaast zijn de drie instellingen bezig een verdergaande regionale opleiding te realiseren, waarbij de AIOS de mogelijkheid heeft het specifieke karakter van elk centrum te gebruiken in het individueel opleidingstraject. Nadere informatie over de individuele opleidingsziekenhuizen kunt u via de betreffende sites van de ziekenhuizen krijgen of via www.opleidingsetalage.nl.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het LUMC is een zelfstandige afdeling met een eigen medische staf (11 SEH-artsen KNMG). Op de SEH-afdeling worden jaarlijks rond de 25.000 patiënten behandeld. De SEH-artsen behandelen het volledig spectrum van SEH-patiënten, inclusief de reanimatie- en traumapatiënten.

Het profiel

Wij zoeken ambitieuze, enthousiaste en betrokken persoonlijkheden die willen werken in een toekomstgerichte werkomgeving, die zelfbewust hun vakgebied presenteren en die als pioniers in een academische setting een uitdaging zoeken.  U heeft tenminste twee jaar klinische ervaring met aantoonbare affiniteit voor de Spoedeisende Geneeskunde. Ervaring in onderzoek wordt als een voordeel beschouwd, evenals het gevolgd hebben van een of meerdere cursussen in het aandachtsgebied van de spoedeisende geneeskunde.

Ons aanbod

U werkt in een fulltime dienstverband en u krijgt een aanstelling voor de duur van de opleiding.  Uw salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.601,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11a, CAO UMC).

Het LUMC biedt u zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw M.C.J. Schalks-van den Berg, managementassistent Spoedeisende Hulp, telefoon 071 526 19 50.  Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden dinsdag 25 september.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.