Manager Poliklinieken Interne Geneeskunde m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
HAIG Polikliniek
Vacaturenummer
B.18.YB.EO.79
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO/ WO
Maximum salaris
€ 4.216,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 30 september 2018

De functie

Ligt je hart in de zorg en faciliteer je graag een prettig werkklimaat voor medewerkers? Ligt jouw focus op patiëntvriendelijke en efficiënte poliklinische zorg voor patiënten? Dan zijn we op zoek naar jou!

In de functie van manager poliklinieken Interne Geneeskunde werk je samen met veel verschillende mensen en afdelingen. Het is een afwisselende functie waarin je onder meer verantwoordelijk bent voor de aansturing van de doktersassistenten en medisch secretaresses op de poliklinieken. Je zorgt daarbij voor de kaders waarbinnen zij hun werk optimaal kunnen doen. De poliklinische ondersteuning is georganiseerd in drie teams:
interne geneeskunde/ trombose & hemostase/ ouderengeneeskunde/ infectieziekten/ endocrinologie/ diabetes,
medische oncologie en mammapolikliniek, en hematologie.
Samen met de medisch duaal manager van de poliklinieken ben je het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de poliklinieken. Met haar en de chefs de poli van alle differentiaties van de Interne Geneeskunde draag je zorg voor de kwaliteit en logistiek op de poliklinieken. Gezamenlijk dragen jullie bij aan de kwaliteit en organisatieontwikkeling van het specialisme interne geneeskunde. Je werkt mee aan poliklinisch overstijgende projecten, zoals de implementatie van aanmeldzuilen, inrichting van het elektronisch patiëntdossier HiX, en de logistiek en samenwerking met Centrale Bloedafname. Binnen deze functie leg je verantwoordelijk af aan het medisch afdelingshoofd Interne Geneeskunde.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De kerntaken van de hoofdafdeling Interne Geneeskunde zijn gericht op (top)klinische en poliklinische patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. 

Het profiel

Je bent een empathische en daadkrachtige manager met minimaal hbo-niveau. Je hebt kennis en ervaring met (patiënt)logistiek, procesoptimalisatie en kwaliteitsinrichting. Je bent energiek en creatief en ziet geen beren op de weg. Verder is het belangrijk dat je communicatief sterk en mens- en resultaatgericht bent. Ervaring met leidinggeven en veranderprocessen is essentieel. Ten slotte staat patiënttevredenheid en het optimaal laten verlopen van de zorg bij jou voorop.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.216,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met dr. Ingrid Jazet, internist/ medisch duaal manager poli, hoofdafdeling Interne Geneeskunde, telefoon 071 526 81 61. Je kunt ook contact opnemen met Christine Beldman, manager poliklinieken, hoofdafdeling Interne Geneeskunde, telefoon 071 529 86 54.Voor deze functie zullen referenties worden opgevraagd. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 8 oktober en de tweede ronde op maandag 15 of woensdag 17 oktober 2018.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.