Teamleider Educatie Zorgsector m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Educatie Zorgsector
Vacaturenummer
G.17.YP.53
Dienstverband
32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO  
Maximum salaris
€ 4.890,- bruto per maand (schaal 11, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 19 september 2017

De functie

Voor de afdeling Educatie Zorgsector zoeken wij een enthousiaste en ervaren teamleider die ons verpleegkunde-onderwijs naar een hoger plan kan tillen. Als teamleider geef je leiding aan een team van opleidingscoördinatoren, organisatoren  en praktijkopleiders. Samen met je collega inspireer je teamleden tot investeren in continu verbeteren van onderwijs en  schep je voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving. Ook stimuleer je collega’s hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en hun ambities na te streven. Daarnaast neem je deel aan (netwerk) bijeenkomsten waaronder die met leidinggevenden uit zorginstellingen, onderwijspartners in de regio en bijeenkomsten binnen het directoraat Onderwijs en Opleidingen. Je onderhoudt goede contacten met het werkveld en stelt je voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen in het werkveld.

Werken bij het LUMC

Het Leids Universitair Medisch Centrum is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Naast patiëntenzorg speelt onderwijs en wetenschappelijk onderzoek een belangrijke rol. Afdeling Educatie Zorgsector is een van de afdelingen van het directoraat Onderwijs & Opleidingen. Afdeling Educatie Zorgsector  verzorgt basis- en gespecialiseerde opleidingen voor verpleegkundigen, opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen, zoals klinisch perfusionist, operatieassistent en anesthesiemedewerker en tal van nascholingen voor diverse beroepsgroepen in de zorg.

Het profiel

De teamleider die wij zoeken is een verpleegkundige met recente en aantoonbare ervaring in leidinggeven en onderwijs, bij voorkeur mbo/hbo onderwijs verpleegkunde. Je hebt de docentenopleiding  én een relevante managementopleiding afgerond. Je bent een coachend leidinggevende met een goed analytisch vermogen en organisatorisch inzicht, die het team van opleidingscoördinatoren, praktijkopleiders en organisatoren op stimulerende wijze aanstuurt. Je kunt creatief en tactvol met problemen omgaan en hebt oog voor diverse belangen. Je kunt veranderingen in gang zetten en uitdragen. Samen met het management van de afdeling ontwikkel je het afdelingsjaarplan en vertaal je dit naar de praktijk. Naast motiveren en ontwikkelen  van anderen ben je in staat tot zelfreflectie en zelfontwikkeling en kun je zelfstandig en goed in teamverband werken.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.890,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 11, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw Birgit Zwartendijk, afdelingshoofd Educatie Zorgsector, telefoon 071 526 85 35.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.