Labmanager m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Pathologie
Vacaturenummer
C.18.FD.DZ.33
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 4.216,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 7 oktober 2018

De functie

Bent u op zoek naar een leidinggevende en uitdagende functie en heeft u affiniteit met het werken in diagnostische laboratoria? Dan is de vacature als labmanager in het LUMC wellicht de volgende stap in uw carrière.

Als labmanager heeft u een leidinggevende functie voor de diagnostische laboratoria Cytologie, Immunohistochemie, Histologie, obductieafdeling en consultservice. Daarnaast coördineert u werkzaamheden gerelateerd aan het kwaliteitssysteem, de implementatie van nieuwe apparatuur en technieken en de klachtenafhandeling. Dit laatste doet u met behulp van iTask (IMS). Ook zorgt u dat u met uw werkzaamheden op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het vakgebied. U speelt een belangrijke coördinerende rol bij de intensivering van de regionale samenwerking met omgevende afdelingen Pathologie uit andere ziekenhuizen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Pathologie van het LUMC is een van de grootste pathologie-afdelingen van Nederland. Op de afdeling wordt klinische diagnostiek gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en worden onderzoeksresultaten vertaald naar toepassingen in de patiëntenzorg. De afdeling is zeer diverse en kent onder meer specialisaties in de oncologie, immunopathologie en moleculaire pathologie.

Het profiel

U bent een gemotiveerde kandidaat met hbo-werk- en denkniveau. U heeft een opleiding afgerond in een relevante richting en hebt ook aantoonbaar ervaring met labprocessen. Vanwege uw leidinggevende en coördinerende rol is het belangrijk dat u beschikt over goede managementvaardigheden. Tevens bent u sociaal en communicatief vaardig. U weet aan te sturen en te coördineren en behoudt het overzicht. Te allen tijde weet u overkoepelende doelen in het vizier te houden en stemt u werkzaamheden af om deze te bewerkstelligen.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Uw salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en maximaal € 4.216,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 10, CAO UMC).

Het LUMC biedt daarnaast zeer gunstige arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenregeling bij het ABP waarbij de werkgever 70% van uw pensioenpremie betaalt en de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies. Het LUMC is met het OV heel goed te bereiken; we zijn gesitueerd recht tegenover Leiden Centraal Station. Voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid en als u liever met de fiets komt kunt u deelnemen aan onze gunstige fietsregeling. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden leest u elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met de heer prof. dr. V.T.H.B.M. Smit, afdelingshoofd Pathologie, telefoon 071 526 66 28. Voor deze vacature kunnen er referenties opgevraagd worden.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.