Kwaliteitsadviseur m/v 

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Management zorg divisie 1
Vacaturenummer
A.18.EW.SP.41
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO/WO
Maximum salaris
€ 4.216,- bruto per maand  (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 26 augustus 2018

De functie

Heb jij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan? En heb jij het beste voor wat betreft de patiëntenzorg in het LUMC? Dan ben jij wellicht de kwaliteitsadviseur die wij zoeken!

De afdeling Management Zorg Divisie 1 is momenteel op zoek naar een adviseur op het gebied van kwaliteit en veiligheid in relatie tot patiëntenzorg. Als kwaliteitsadviseur ondersteun, adviseer en faciliteer je het divisiebestuur en de lijnorganisatie. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de onderlinge afstemming van de onderdelen van de centrale en decentrale kwaliteitssystemen. Je begeleidt verbeterprocessen, signaleert trends en houdt de kwaliteitsdocumenten van het divisiebestuur up-to-date. Tevens lever je periodieke rapportages op het gebied van kwaliteit en veiligheid aan het management van de afdelingen en het divisiebestuur. Je valt rechtstreeks onder de manager zorg van Divisie 1.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Als kwaliteitsadviseur kom je te werken bij Divisie 1, waaronder de volgende afdelingen vallen: Heelkunde, Orthopedie, Urologie, Revalidatie, Anesthesiologie, Intensive Care, Centrum Eerste Hulp, Fysiotherapie en de Centrale Sterilisatie Dienst, evenals de verpleegafdelingen Divisie 1, Poliklinieken Divisie 1 en het OK Centrum.

Het profiel

Je beschikt over hbo-/wo- werk- en denkniveau en een diploma Gezondheidswetenschappen of een gelijkwaardige combinatie van kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring zijn ook vereist op het gebied van kwaliteit en kwaliteitssystemen in de gezondheidszorg, alsook van lean methodiek. Dankzij jouw eerdere werkervaringen ben je bekend met grote, complexe organisaties. Verder heb je kennis van decentrale organisaties en kun je onderscheid maken tussen strategische, tactische en operationele doelstellingen. Wij zoeken een inspirerende persoonlijkheid die mensen kan verbinden en motiveren. Bovendien heb je de vaardigheden om weerstand om te zetten in saamhorigheid en het vermogen om samenhang te creëren tussen de verschillende deelgebieden. Gezien de aard van de functie is het belangrijk dat je beschikt over een proactieve houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en een toegankelijke schrijfstijl (onder andere voor beleidsnotities). Tot slot heb je plezier in het coachen van de professionals, maar ook een rol als procesbegeleider gaat jou goed af.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.216,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).  Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer Nijman, Manager Zorg Divisie 1, telefoon 071 526 23 37.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.