Jurist Bestuurlijke en Juridische Zaken m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Bestuurlijke en Juridische Zaken
Vacaturenummer
G.18.RO.44
Dienstverband
28 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.917,- bruto per maand (schaal 11, CAO-UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 30 juni 2018

De functie

Bent u analytisch en positief ingesteld? En vanzelfsprekend zeer servicegericht? Vanwege het vertrek van een van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een ervaren jurist.

Als jurist binnen de Raad van Bestuur houdt u zich bezig met zeer uiteenlopende onderwerpen, zoals samenwerkingsovereenkomsten, aanbestedingsvraagstukken, privacy en WOB-verzoeken. U zult betrokken worden bij het opstellen en beoordelen van (samenwerkings-) overeenkomsten. Daarnaast verricht u andere voorkomende juridische werkzaamheden.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Ten behoeve van de advisering aan de Raad van Bestuur en divisiebesturen/directies/medewerkers is er een directoraat Juridische Zaken, bestaande uit vier juristen. De leiding over het team berust bij de ambtelijk secretaris van de Raad van Bestuur.

Het profiel

U bent een gemotiveerde kandidaat met een analytische persoonlijkheid, die beschikt over een afgeronde wo-opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie op het gebied van bestuursrecht of privaatrecht en u heeft kennis van het aanbestedingsrecht. Verder heeft u ervaring met mededingingsvraagstukken en meerjarige relevante werkervaring, bij voorkeur als jurist binnen een zorgorganisatie. U heeft daarnaast ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten en beschikt over sterke onderhandelingsvaardigheden. U heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. U kunt kort en bondig formuleren en zaken toelichten aan verschillende stakeholders. Tot slot beschikt u over uitstekende communicatieve en liefst ook leidinggevende vaardigheden, en weet u verbinding te maken op alle niveaus binnen de organisatie. Herkent u uzelf in dit profiel? Dan hopen we van harte dat u solliciteert.

Ons aanbod

U werkt in een dienstverband van 28 uur per week. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heeft u recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kunt u deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC u goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kunt u gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover leest u elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw mr. A.E. Hoeksema, ambtelijk secretaris Raad van Bestuur/ directeur Juridische Zaken, telefoon  071 526  31 60.Voor deze vacature kunnen, in overleg, referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heeft u interesse in bovenstaande functie en voldoet u aan de profieleisen, dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U kunt reageren tot de sluitingsdatum.

U kunt uw sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kunt u bijlagen meesturen (zoals uw motivatiebrief en cv). Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om u in dienst te nemen, vragen wij u om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). U krijgt de kosten hiervoor vergoed.