Hoofdlaborant Radiologie m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Radiologie
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.78
Dienstverband
28 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.837,- bruto per maand (schaal 9, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 30 september 2018

De functie

Je stuurt je team aan, begeleid de individuele teamleden en bent gesprekspartner van het management. Ga jij deze uitdaging als hoofdlaborant radiologie aan?

Voor de afdeling Radiologie zijn wij op zoek naar een hoofdlaborant. Hier ben jij verantwoordelijk voor sectie 5: Body- en Neuro-Interventie Radiologie en geef jij leiding aan de paramedici. Je hebt de dagelijkse coördinatie over de hele paramedische groep en je draait zelf ook mee in de reguliere diensten. Verder richt jij je als hoofdlaborant op een efficiënte organisatie en het verbeteren van de bedrijfsvoering. Je hebt ook een cruciale rol in de komende verbouwing van de afdeling en het integreren van een interventiecentrum radiologie in het nieuwe OK-complex. Kortom, genoeg uitdaging!

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Op de afdeling Radiologie wordt voor onderzoek en therapie de modernste apparatuur gebruikt. Op de afdeling zijn 34 onderzoekkamers en werken ongeveer 300 medewerkers. Voor CT-diagnostiek beschikt de afdeling over een drietal moderne CT-scanners. CT- geleide interventie behandelingen vinden plaats op een scanner met speciale doorlichtingfaciliteiten in een speciaal daarvoor ingerichte interventiekamer. Voor onderzoek en behandeling onder röntgendoorlichting zijn er twee kamers met vaste moderne digitale röntgenstatieven beschikbaar: een biplane statief en een monoplane statief. De Body- en Neuro-Interventie Radiologie van het LUMC beschikt over de modernste medische apparatuur en materialen en is betrokken  bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe diagnostische en therapeutische methoden en technieken. Naast klinische taken verzorgen we op de afdeling wetenschappelijke projecten en onderwijs.  

Het profiel

Je bent een gediplomeerd radiologisch laborant of  MBRT’er met minimaal drie jaar werkervaring. Je beschikt over ruime ervaring op de Interventie Radiologie en met leidinggeven. Ook heb je een opleiding gevolgd op het gebied van (zorg)management. Je staat stevig in je schoenen en komt graag in actie. Als hoofdlaborant combineer je mensgerichtheid met resultaatgerichtheid en weet je het team in balans te houden en te motiveren. Samen met het team zet jij je in voor het continue verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 28 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.837,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Frank Maagdenberg, coördinerend hoofdlaborant, afdeling Radiologie, telefoon 071 529 93 81. Je kunt ook contact opnemen met dr. Carla van Rijswijk, radioloog en sectiehoofd Interventie Radiologie, afdeling Radiologie, telefoon 071 526 4376 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.