HR-Adviseur Divisie 3 m/v

Management & Adviserend personeel
Afdeling
Bureau Bedrijfsvoering Divisie 3/Sectie P&O
Vacaturenummer
C.18.MH.MP.08
Dienstverband
32 tot 36  uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€4.216,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 5 augustus 2018

De functie

Ben jij een, sparringpartner, expert en regelaar in één? Dan ben jij wellicht de HR-adviseur die wij zoeken!

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een HR-adviseur die gaat bijdragen aan het ambitieniveau van onze divisie. Als HR-adviseur neem jij een sleutelpositie in, waarbij jij het management van een aantal afdelingen binnen divisie 3 ondersteunt en adviseert bij het uitvoeren en het verder ontwikkelen van het personeelsbeleid. Je begeleidt reorganisatie- en veranderprocessen, neemt deel aan overlegvormen en bent verantwoordelijk voor het (decentrale) HR-instrumentarium. Actuele thema’s zijn: strategische personeelsplanning, talentmanagement, organisatie- en teamontwikkeling, ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid en integraal adviseren. Voor een aantal van deze thema’s participeer je in organisatie-brede projecten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

Als HR adviseur maak je deel uit van de sectie Personeel en Organisatie van Bureau Bedrijfsvoering divisie 3. Deze sectie bestaat op uit P&O adviseurs, P&O assistenten en een coördinator P&O . Divisie 3 bestaat uit zeventien, zowel snijdende als niet-snijdende, afdelingen (circa 1400 fte) die zich bezighouden met patiëntenzorg, onderwijs en (klinisch) wetenschappelijk onderzoek. Het Bureau Bedrijfsvoering ondersteunt deze afdelingen en het divisiebestuur op het gebied van financiën, informatisering en automatisering, kwaliteit en facilitaire zaken. Je komt te werken in (integrale) klantenteams die, waar nodig, integraal advies uitbrengen aan de klant. Het Bureau Bedrijfsvoering wordt aangestuurd door de manager bedrijfsvoering.

Het profiel

Je hebt een minimaal een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Personeel & Organisatie/HRM en je hebt deze vakkennis uitgebreid met relevante vervolgopleidingen. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring in een stevige HR-adviesfunctie in een complexe organisatie en heb je aantoonbaar kennis van en ervaring met de (meeste van) de beschreven actuele thema’s. Verder is het belangrijk dat je innovatief bent en resultaat- en oplossingsgericht werkt. Je beschikt over een open, energieke en flexibele werkhouding. Tot slot weet je anderen te overtuigen door jouw constructieve manier van communiceren en samenwerken en laat je je niet uit het veld slaan door tegenslagen.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.216,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP. Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met secretariaat P&O divisie 3, telefoon 071 526 2535.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.