Systeembeheerder m/v

ICT personeel
Afdeling
Desktop Management
Vacaturenummer
G.18.EL.56
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.837,- bruto per maand (schaal 9, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 7 oktober 2018

De functie

Ben jij een ICT-specialist? En wil jij jouw expertise binnen de zorgsector inzetten? Dan is deze vacature wat voor jou.

Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder die (mede)verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van onze ICT-omgeving. Dit betekent dat jij samen met jouw collega’s 10.000 werkplekken binnen het LUMC onderhoudt en ontwikkelt op het gebied van ICT. Je houdt je dagelijks bezig met Mobile Device Management met Mobile Iron. Verder is een onderdeel van jouw werk het Workspace Automation en Identity Management met Ivanti/Res en/of VMware UEM. Ten slotte ben jij verantwoordelijk voor het beheer van printers van Rico/Zebra/HP/Epson/OCE/Dymo. Het is essentieel dat je ervaring hebt met de genoemde systemen, mocht je ook kennis hebben van Microsoft SCCM en VMware VDI dan is dat een pre.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je komt te werken in het team Desktop Management (DM). Het team van DM bestaat uit 7 Fte en is onderdeel van de afdeling Operations dat deel uit maakt van het Directoraat ICT (D-ICT) binnen het LUMC. Het D-ICT is verantwoordelijk voor de automatisering en data- en telecommunicatie voor het gehele LUMC. En dat doen we met in totaal met een kleine 200 mensen voor ongeveer 10.000 werkplekken. Als team DM zijn we verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van de werkplek. Dat doen we zowel voor de fat clients als voor de gevirtualiseerde werkplekken. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het printer beheer en het beheer van de mobiele apparaten. We doen dit in hecht team verband, waar we op elkaar kunnen vertrouwen en elkaars werk kunnen overnemen. Binnen het team is er ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen en zorgen we binnen het team voor een goede werk/prive balans.

Het profiel

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een systeembeheerder met hbo- werk- en denkniveau met relevante werkervaring. Het is voor ons belangrijk dat je laat zien wat je in huis hebt en je graag jouw kennis deelt met je collega’s. In deze functie is het essentieel dat je communicatief vaardig bent, zowel in woord als in geschrift.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.837,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Remco van Wissen, coördinator, afdeling Desktop Management, telefoon 071 529 66 68.  

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.