Projectleider ICT m/v

ICT personeel
Afdeling
Radiotherapie
Vacaturenummer
D.17.BS.MP.58
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
WO
Maximum salaris
€ 4.890,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 11, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 19 september 2017

De functie

De afdeling Radiotherapie is per direct op zoek naar een ICT- projectleider ter versterking van het ICT-team. Binnen deze functie geef je leiding aan projecten die als doel hebben de vaak complexe ICT-systemen binnen de afdeling te realiseren en te optimaliseren. Uiteraard bewaak je de voortgang en anticipeer je voortdurend op veranderende omgevingsfactoren en andere projecten. Je werkt veel samen met andere afdelingen binnen het LUMC of met externe partijen. Daarnaast adviseer je de afdeling over het ontwerp en de aanschaf van ICT-systemen en -koppelingen daartussen. Tenslotte initieer, ontwikkel en implementeer je het beleid rondom beheer van de ICT-systemen en processen binnen de afdeling. Bij al je werkzaamheden staat een continue, veilige en efficiënte  patiëntenzorg voorop.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Radiotherapie van het LUMC vormt één afdeling met de afdeling Radiotherapie van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Samen behandelen we per jaar 3500 patiënten met een oncologische aandoening. Voor deze patiënten is goede apparatuur van levensbelang. De klinische-fysicagroep, bestaande uit ongeveer 20 medewerkers, draagt zorg voor de klinisch-fysische aspecten van de radiotherapie en is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de (bestralings-)apparatuur en ICT op beide locaties. Zo creëren we optimale omstandigheden bij de bestralingsbehandeling van patiënten. ICT is in toenemende mate een cruciaal onderdeel van de zorgverlening in een ziekenhuis, en dat geldt zeker voor een afdeling Radiotherapie. In een drukke klinische omgeving wordt een breed scala aan ICT-oplossingen gebruikt om de veiligheid en efficiëntie van de zorg te waarborgen en te ondersteunen.

Het profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire master-opleiding op het gebied van biomedische wetenschappen, (technische) natuurkunde, (technische) informatica, klinische informatica of gelijkwaardig. Je hebt ervaring met het uitvoeren en aansturen van ICT-projecten bij voorkeur in een medische omgeving, en vindt het een uitdaging om binnen de complexe praktijk van een klinische afdeling te opereren. Je bent gestructureerd, analytisch sterk en kunt effectief samenwerken en communiceren met mensen van diverse achtergrond.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met de mogelijkheid te verlengen naar maximaal 3 jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 4.890,- bruto per maand bij een fulltime functie (schaal 11, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Roel Zinkstok, klinisch fysicus Radiotherapie, telefoon 071 529 80 54. Je hebt in de selectieprocedure een à twee gesprekken met het team en/of afdelingshoofd.Er zullen referenties worden opgevraagd en het geven van een presentatie behoort tot de procedure.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.