Functioneel Applicatiespecialist MetaVision-HiX Biobanken m/v

ICT personeel
Afdeling
Functioneel Beheer
Vacaturenummer
G.18.EL.50
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.837,- bruto per maand (schaal 9, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 5 augustus 2018

De functie

Wil je de zorg helpen verbeteren? Wil je jezelf volop ontwikkelen en voel je je thuis in een dynamische en innovatieve omgeving? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als functioneel applicatiespecialist maak je deel uit van zowel het scrumteam Acute Zorg als van het team LUMC Biobanken. Daarbinnen beheer je de applicaties MetaVision en HiX. Voor beide applicaties pak je zowel eenvoudige als complexe vraagstukken op. Daarnaast beantwoord je gebruikersvragen. Behalve dat je van inhoudelijke uitdagingen houdt, vind je het belangrijk om persoonlijk contact met gebruikers te hebben. Je kan de wensen en eisen van de business analyseren en verwoorden in specificaties. Ook ben je prima in staat om functionaliteiten in te richten in deze applicaties en deze te testen en te implementeren. In het gehele traject zorg je ervoor dat zorgprocessen en de applicatie op elkaar aansluiten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Complexe en betrouwbare informatiesystemen zijn hierbij cruciaal. Het LUMC is een ambitieuze organisatie die volop investeert in de verdere ontwikkeling van zorg en technologie zoals mobile apps en e-health initiatieven.

De afdeling Functioneel Beheer, waar je komt te werken, heeft hierin een belangrijke rol. Deze afdeling is onderdeel van het directoraat ICT. Momenteel zijn we bezig om de afdeling te transformeren in scrumteams met elk een product owner en een scrummaster. De sfeer is informeel waarbij humor, gedrevenheid en hard werken hand in hand gaan. De afdeling is volop in ontwikkeling en heeft een hoog ambitieniveau. We stellen de participatie van onze medewerkers hierin op prijs.

In het scrumteam Acute Zorg, dat valt binnen de afdeling Functioneel Beheer, ben je samen met een andere collega het aanspreekpunt voor de applicatie MetaVision die op de Intensive Care en de Neonatologie wordt gebruikt. Het team beheert ook de applicatie HiX voor o.a. de afdelingen OK en SEH.

De biobanken verzamelen medische gegevens en lichaamsmateriaal van patiënten met als doel hier later onderzoek mee uit te voeren. De biobankorganisatie in het LUMC bestaat uit een team van verschillende disciplines z.a. een informatie-architect en een BI-specialist. Als functioneel specialist biobanken overleg je samen met het team over de gewenste inrichting binnen HiX. Dit doe je voor de biobanken van het LUMC, CuraRata en voor de landelijke biobanken zoals Parelsnoer.

Het profiel

We zoeken een assertieve collega met een hbo- werk- en denkniveau. Idealiter heb je ervaring met functioneel applicatiebeheer. Kennis van (acute) zorgprocessen en kennis van agile/scrumwerken zijn een pre, net als basiskennis van Visual basic, VBA, .Net en SQL. Je hebt analytisch inzicht, een oplossend vermogen en je kan goed omgaan met werkdruk.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.837,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC). Op termijn kan je doorgroeien naar schaal 10. In dat geval bedraagt het salaris maximaal € 4.216,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw H. van der Zwaag, teamleider Functioneel Beheer, telefoon 071 529 9723. Je kunt ook contact opnemen met de heer R. Sterk, functioneel beheerder, telefoon 071 529 83 73.Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.