Projectleider Zorgservices en Voeding m/v

Facilitair personeel
Afdeling
Zorgservices en Voeding
Vacaturenummer
F.18.RO.19
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO/WO
Maximum salaris
€ 4.216,- bruto per maand (schaal 10, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 30 september 2018

De functie

Ben jij een aanpakker en heb je aantoonbare ervaring als projectleider? Heb je bovendien oog voor kwaliteit én houd je altijd het kostenplaatje goed in de gaten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze functie.

Als projectleider heb je een spilfunctie binnen de afdeling Zorgservices en Voeding. Zo ben je nauw betrokken bij Europese aanbestedingen en voer je de regie over verschillende grote contracten tussen het LUMC en externe leveranciers van de afdeling Zorgservices en Voeding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten binnen deze afdeling.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Zorgservices en Voeding is een onderdeel van het Facilitair Bedrijf van het LUMC. Er werken ongeveer 300 medewerkers die onder meer werkzaam zijn in de keukens, restaurants, catering, het bedrijfsbureau, de huishouding of binnen service rondom het bed. Als projectleider maak je deel uit van het managementteam van de afdeling.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond, bij voorkeur een bedrijfskundige of economische opleiding.  Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring als accountmanager, projectleider of consultant. Je bent proactief en je vindt het een uitdaging om te pionieren en op meerdere borden tegelijk te schaken. Verder ben je resultaatgericht, pragmatisch en kun je op verschillende niveaus overtuigend adviseren en communiceren. Bovendien heb je een goed gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie. Tot slot herken je jezelf in de kernwoorden van het LUMC: nieuwsgierig, persoonlijk en verbindend.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.216,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Jacqueline van Stijn, manager Zorgservices en Voeding, telefoon 071 526 24 20. Je kunt ook contact opnemen met Carla Snel, stafadviseur, Zorgservices en Voeding, bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Voor deze functie kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.