Medewerker Beddencentrale m/v

Facilitair personeel
Afdeling
Facilitair bedrijf; Beddencentrale
Vacaturenummer
F.17.SM.19 
Dienstverband
oproepbasis voor ‘ziek en piek’
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.340,- bruto per maand (schaal 3, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 24 september 2017

De functie

Als medewerker beddencentrale ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en vervoeren van bedden. Het schoonmaken gebeurt handmatig volgens een vast protocol. Zorgvuldigheid en nauwkeurigheid zijn daarom van belang, evenals een goed gevoel voor hygiëne en service. Je werkt soms zelfstandig en soms in nauwe samenwerking met je collega’s in een ondersteunende functie in een dynamische omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor het (tijdig) afhandelen van alle dagelijkse opdrachten.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Op de afdeling Logistieke Dienstverlening werken ongeveer 100 mensen, welke zijn verdeeld over de teams Patiëntenvervoer, Afvalbeheer, Beddencentrale en Goederen. De afdeling werkt nauw samen met andere onderdelen binnen het Facilitair Bedrijf, maar vanzelfsprekend ook met de diverse (zorg)afdelingen binnen het LUMC. Het team bij de beddencentrale bestaat uit 14 personen die of parttime of fulltime werken. Er zijn meestal dagelijks vijf medewerkers aanwezig tussen 07.30 - 22.00 uur. De afdeling wordt geleidt door een meewerkend unitcoördinator die toeziet op de juiste gang van zaken.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met mbo werk- en denkniveau en ervaring in de zorgsector en/of de schoonmaak. Je bent in staat om de handen uit de mouwen te steken, maar gelijktijdig ook om zorgvuldig te werken volgens de richtlijnen en instructies. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en je beschikt over een klantgerichte instelling.  

Ons aanbod

Jouw inzet zal zijn tijdens de zogenaamde ‘ziek- en piekuren’. Dat wil zeggen dat wanneer er roosterproblemen ontstaan door ziekmeldingen, verlofaanvragen en onvoorziene extra inzet, jouw inzet wordt gevraagd. Dit is veelal op (soms zeer) korte termijn. Je werkt op oproepbasis en dat zal zijn gedurende de hele week (ook in het weekend) tussen 07.00 - 20.00 uur. Je werkdag bestaat uit minimaal 3 uur en maximaal 9 uur. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 2.340,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 3, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies, en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.
 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Daisy Vonk, unitcoördinator beddencentrale, telefoon 071 526  19 48. Of neem contact op met Vincent van Blitterswijk, manager logistiek, telefoon 071 526 22 26. 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.