Coördinator Voorbereiding en Gegevensbeheer m/v

Facilitair personeel
Afdeling
Infra Bedrijfsbureau
Vacaturenummer
F.17.RO.18
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
HBO
Maximum salaris
€ 3.837,- bruto per maand (schaal 9, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 24 september2017

De functie

Als coördinator van de afdelingen Voorbereiding en Gegevensbeheer heb je een faciliterende rol en zorg je dat beide afdelingen optimaal functioneren. Je streeft continu naar het zo doelmatig mogelijk inzetten van collega’s van de afdeling Voorbereiding. Daarbij verlies je klantgerichte dienstverlening nooit uit het oog.
In een universitair medisch centrum is het van levensbelang dat werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties en de technische automatisering goed werken. Daarom zorg jij er met je collega’s voor dat complexe installaties, zoals de elektrische distributiesystemen op orde zijn. Naast je coördinerende taken ontwikkel, implementeer en bewaak je administratieve procedures. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en evalueren van (periodieke) onderhoudswerken en contracten. Je besteedt aan en toetst offertes. Je adviseert ook over de verlenging van onderhoudscontracten. In overleg met de projectleider Gebouw en Installatiebeheer pas je het periodiek onderhoud aan. Incidenteel begeleidt je nieuwe firma’s hun weg te vinden binnen het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

De afdeling

De coördinator Voorbereiding en Gegevensbeheer komt te werken bij het Bedrijfsbureau van de afdeling Infra. Dit is onderdeel van het Facilitair Bedrijf. Op de afdeling werken 12 medewerkers in uiteenlopende disciplines. Naast het Bedrijfsbureau bestaat de afdeling Infra uit de onderdelen Nieuwe Werken, Gebouw en Installatiebeheer, Storingsdienst en Ruimtebeheer. Het Bedrijfsbureau ondersteunt de andere Infra-afdelingen bij het vernieuwen en onderhouden van de technisch infrastructurele voorzieningen binnen het LUMC. Deze ondersteuning bestaat onder andere uit financiële administratie en het voorbereiden van onderhoudscontracten en modificatieprojecten. 

Het profiel

Je bent een gedreven collega met een vakinhoudelijke (E,W,TA) of algemeen technische opleiding op hbo werk- en denk niveau. Deze kennis heb je verder aangevuld met een opleiding tot werkvoorbereider of contractbeheerder en cursus(sen) leidinggeven. Relevante werkervaring op het gebied van installatiebeheer en multidisciplinaire projecten is vereist. Ervaring met (Europees) aanbesteden is een pre. We zoeken iemand die veel met vakspecifieke financiële informatiesystemen en onderhoudsbeheerinformatiesystemen heeft gewerkt. Verder zijn MS Office-applicaties uiteraard gesneden koek voor je. Onze sterke voorkeur gaat uit naar een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit én leidinggevende competenties. Tot slot kun je goed procesmatig denken en werk je resultaat- en kwaliteitsgericht.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.837,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 9, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer J.P. Slierings, manager, afdeling Infra, telefoon 071 526 32 91. Je kunt ook contact opnemen met de heer A.J. van der Maat, hoofd, afdeling Bedrijfsbureau, telefoon 071 526 12 09. 

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.