Medisch Secretaresse of Doktersassistente Interne Geneeskunde m/v

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Polikliniek Interne Geneeskunde
Vacaturenummer
2.18.YB.EO.71
Dienstverband
28 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC)  
Sluitingsdatum
tot en met 22 augustus 2018

De functie

Houd jij tien ballen tegelijk in de lucht? Ben je patiëntgericht? Heb je daarbij altijd overzicht en werk je nauwkeurig? Dan is deze baan vast iets voor jou!

Je voert als medisch secretaresse/ doktersassistente op de polikliniek Interne geneeskunde alle dagelijkse secretariële en administratieve werkzaamheden uit en ondersteunt de arts of verpleegkundige. Je maakt afspraken met patiënten voor verschillende spreekuren en onderzoeken. De spreekuren bereid je zelf voor en je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Verder verwerk je patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier (HiX). Als patiënten of zorgverleners bellen voor een vraag, het inplannen van een afspraak, of contact met de arts willen, sta je ze accuraat te woord. Als je doktersassistente bent, zijn er mogelijkheden om op termijn te werken in de patiëntenzorg.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.
Je werkplek is op de polikliniek Interne geneeskunde. Subspecialismen binnen Interne Geneeskunde die door het poliklinisch secretariaat worden ondersteund zijn: Ouderengeneeskunde, Trombose en hemostase, Endocrinologie, Diabetes en Infectieziekten. Op de polikliniek houden zowel co-assistenten, arts-assistenten, stafartsen als verpleegkundigen en doktersassistenten spreekuur.  Er vindt  topreferente zorg, opleiding en onderzoek plaats. Het secretariaat bestaat uit ongeveer zeventien medisch secretaresses. Het is een gezellig en divers team met harde werkers.  

Het profiel

Je hebt minimaal een administratieve mbo-opleiding afgerond. Verder heb je ervaring als medisch secretaresse of als doktersassistente. Bij voorkeur heb je ervaring met HiX. Het is vanzelfsprekend dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Goede kennis van de Engelse taal is een pre. Daarnaast heb je verantwoordelijkheidsgevoel en werk je accuraat. Verder heb je een klantgerichte houding en ben je flexibel. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, zowel aan de telefoon als aan de balie en in de samenwerking met je collega’s. Tot slot kun je goed zelfstandig werken en houd je er van om met het team bij te dragen aan goede patiëntenzorg en research.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 28 tot 36 uur per week. De dagen en werktijden zijn in overleg. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een half jaar (vervanging zwangerschapsverlof). Er is (nog) geen zekerheid dat er daarna mogelijkheid tot verlenging is. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage.  

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw Christine Beldman, manager, Poliklinieken Interne Geneeskunde, telefoon 071 529 86 54, e-mail C.beldman@lumc.nl. Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.  

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.