Medisch Secretaresse Klinische Genetica m/v  

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Klinische Genetica
Vacaturenummer
D.18.VC.CV.22
Dienstverband
32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 25 september 2018

De functie

Ben jij een administratie-talent pur sang? Opgeruimd, veelzijdig én klantgericht? Dan is de afdeling Klinische Genetica op zoek naar een medisch secretaresse zoals jij!

Als medisch secretaresse op de afdeling Klinische Genetica bereid je poliklinische spreekuren voor. Dit houdt in dat je onder andere medische dossiers en foto's administreert. Je ontvangt patiënten, begeleidt en verwijst adviesvragers en staat artsen te woord. Daarnaast verricht je de medische administratie, waaronder het verwerken van patiëntgegevens en stambomen in het elektronische patiëntendossier HiX. Ook verzorg je de administratieve en financiële afhandeling van de spreekuren, de medische correspondentie en voer je overige secretariële taken uit.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De werkzaamheden zullen verricht worden binnen de afdeling Klinische Genetica. De taken van de afdeling Klinische Genetica zijn: het geven van erfelijkheidsadvisering en voorlichting aan patiënten en hun familieleden op het gebied van een groot aantal aandoeningen en het verrichten van diagnostische genoomanalyse zowel pre- als postnataal. Tevens wordt een bijdrage geleverd aan de andere kerntaken van het LUMC: onderwijs, onderzoek, opleiding en nascholing.

Het profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo-niveau, aangevuld met een Medisch Secretaresse opleiding. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je beheerst de Engelse taal en je hebt affiniteit met de (familie-) problematiek binnen de klinische genetica. Een uitstekende beheersing van het elektronische patiëntendossier HiX is een vereiste. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent stressbestendig en je kunt je goed concentreren. Het uitvoeren van veel verschillende taken naast en door elkaar is voor jou geen probleem. Daarnaast werk je graag in teamverband en ben je collegiaal.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week. Je werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw R.G. Loknath, eerste secretariaatsmedeweker, afdeling Klinische Genetica, telefoon 071 526 60 54. Daarnaast kun je contact opnemen met mevrouw C. de Pender, eerste secretariaatsmedewerker, afdeling Klinische Genetica, telefoon 071 526 57 70. Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.