Administratief Medewerker Planning m/v

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Public Health en Eerstelijns Geneeskunde
Vacaturenummer
C.18.WV.MP.31
Dienstverband
32 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.721,- bruto per maand (schaal 6, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 26 augustus 2018

De functie

“Jij bent een natuurtalent in plannen, houdt rekening met verschillende partijen en bewaart het overzicht.” Herken jij jezelf hierin? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een administratief medewerker planning. Jouw belangrijkste taak is het maken van roosters voor het terugkomonderwijs van Huisartsgeneeskunde. Verder help je mee met het opstellen van planningen voor Specialist Ouderen geneeskunde en het Studentenonderwijs. Daarnaast maak je ook de roosters voor toetsen en vergaderingen en stel je jaarplanningen op. Om een uitstekende planning of rooster te kunnen maken, weet jij alle relevante informatie te verzamelen en houd je rekening met de wensen en eisen van de opleidingscoördinatoren. Pas daarna ga je aan de slag. Uiteindelijk verwerk en publiceer jij het rooster en houd jij de gegevens bij in het relatiebestand Family.

Je werkt samen met drie collega planners met ieder een eigen specialismen. Samen verzorgen jullie de planningen en ondersteunen jullie elkaar als dit nodig is. Het planningscentrum, waar jij komt te werken, vindt samenwerken en verbinden ontzettend belangrijk. Hier ga jij actief aan meewerken. Je hebt een verbindende rol bij het samenbrengen en afstemmen van de planning van de huisartsopleiding, de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde en het studentenonderwijs.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je komt te werken op de afdeling Public Health en Eerstelijns Geneeskunde (PHEG), waar de vervolgopleidingen Huisartsgeneeskunde en Specialisme Ouderengeneeskunde onder vallen. Hiernaast omvat PHEG ook de disciplines Sociale Geneeskunde, Medische Antropologie en E-health. Onze afdeling biedt onderwijs, opleidingen, nascholingen en verricht onderzoek. Op dit moment werken er ongeveer 200 medewerkers op onze afdeling, van wie 10% in Den Haag. In Den Haag zit onze LUMC Campus waar onze themagerichte nevenvestiging van de huisartsenopleiding zit. Jij komt te werken in het nieuwe centrale planningscentrum op de afdeling PHEG in het LUMC. In dit planningscentrum worden planningen van verschillende opleidingen samengebracht. Dit doe jij samen met drie collega planners en de coördinator van het team.

Het profiel

Je beschikt over mbo of hbo werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar werkervaring in het onderwijs met het maken van roosters en planningen. Het is in deze functie belangrijk dat je goed kan communiceren, samenwerken en een analytisch denkvermogen hebt. Daarnaast durf jij advies te geven en mee te denken over het verbeteren van het huidige werkproces.  Kennis van Excel is noodzakelijk en het is een voordeel als je ook kennis hebt van roostersystemen, bijvoorbeeld van Rostar Eduflex of IRIS.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.721,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6, CAO UMC).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van de pensioenpremie betaalt. Je kunt deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra en gebruikmaken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Daarnaast zijn er zijn goede faciliteiten op het gebied van kinderopvang.

Jouw loopbaanontwikkeling
Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Goede bereikbaarheid
Het LUMC ligt pal naast het centraal station van Leiden, met uitstekende verbindingen binnen de Randstad. Kom je met de auto? Dan vind je naast het LUMC een parkeergarage. Dus ook kandidaten uit de regio Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn van harte uitgenodigd te solliciteren. 

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Debby van Es, planner, afdeling PHEG, telefoon 071 526 84 21, e-mail d.van_es@lumc.nl.  

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.