Senior Medisch Secretaresse m/v

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Polikliniek Heelkunde
Vacaturenummer
A.18.MR.BB.44
Dienstverband
32 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO/HBO
Maximum salaris
€ 2.721,- bruto per maand (schaal 6, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 30 juni 2018

De functie

Ben jij graag betrokken bij veranderingsprocessen en weet jij hoe je verbindend kan optreden naar collega’s en ze meeneemt in belangrijke trajecten? Dan zoeken wij jou!

Als senior medisch secretaresse voer je de dagelijkse leiding en coördinatie op de polikliniek Heelkunde. Dit betekent dat je circa vijf tot vijftien medewerkers operationeel en functioneel aanstuurt en dat je belangrijke administratief-organisatorische, kwaliteitszorg- en planningsprocessen overziet en coördineert. Je stemt je werkzaamheden af met de teamleider en ondersteunt haar met verschillende taken en processen. Uiteraard bewaak jij de kwaliteit van de werkzaamheden, bijvoorbeeld van de serviceverlening, maar ook van administratieve processen. Verder werk je nauw samen met andere medisch secretaresses en ondersteunen jullie samen op gelijkwaardig niveau de afdeling.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Je komt te werken voor de polikliniekorganisatie Divisie 1 met als standplaats de polikliniek Heelkunde. De polikliniek Heelkunde staat samen met de poliklinieken Orthopedie, Traumachirurgie en Gipskamer aan de vooravond van een groot verbouwingstraject waarbij we gezamenlijk in het voorjaar van 2019 naar een tijdelijke locatie op het buitenterrein verhuizen. De teams zullen meer dan in de huidige situatie moeten gaan samenwerken, zowel front- als backoffice. Verbindende kwaliteiten zijn daarom in deze functie onmisbaar!

Het profiel

Je bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met mbo+ niveau. Je hebt ruime ervaring als medisch secretaresse, het liefst ook poliklinisch. Daarnaast heb je ervaring met verandertrajecten en weet jij hoe je collega’s zo goed mogelijk meeneemt in dit soort trajecten. Het is belangrijk dat je kennis hebt van en ervaring hebt met Office en HiX. Je maakt je makkelijk organisatiedoelen, -structuur en –cultuur eigen en neemt dit mee in je werk. Je bent proactief en kan goed doelen en prioriteiten bepalen. Ook ben je in staat om werkzaamheden van verschillende medewerkers op elkaar af te stemmen en in volgorde te zetten.  Verder ben je alert op details en de kwaliteit van jouw werk en dat van je collega’s. Je werkt graag met hen samen en zoekt de verbinding met hen om gezamenlijk doelen te bereiken. Ben jij die verbindende secretaresse die wij zoeken? Solliciteer dan direct!

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week waarbij de vrijdag in ieder geval een vaste werkdag is. Ben je een nieuwe medewerker? Dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.721,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6, CAO UMC).  Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.   Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Suzanne van der Kraan, teamleider polikliniek Heelkunde, telefoon 071 529 79 86. Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.