Medisch Secretaresses Radiologie m/v 

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Radiologie (Algemene Radiologie, MRI/CT en Nucleaire Geneeskunde)
Vacaturenummer
B.18.PV.JH.63
Dienstverband
16 tot 36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC) 
Sluitingsdatum
tot en met 29 juli 2018

De functie

Je denkt graag vooruit en bent een kei in organiseren. Daarnaast ben je flexibel en collegiaal en houd je het overzicht in drukke tijden. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben jij een van de medisch secretaresses naar wie wij op zoek zijn!


Je leest het goed: een van de secretaresses. Door uitbreiding van het team zoeken wij er namelijk meerdere. Als medisch secretaresse Radiologie ondersteun je bij alle dagelijkse secretariële en administratieve werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden van besprekingen, het inplannen van afspraken, telefonisch en mondeling patiëntcontact aan de balie, het beheren van agenda’s en het verzorgen van administratie en correspondentie. Je werkt hierbij met het elektronisch patiëntendossier (HiX). Het is belangrijk dat je de procedures en afspraken zorgvuldig volgt. Bovendien zorg je ervoor dat onze spreekkamers er netjes uitzien en de voorraden op orde zijn. Jij draagt ook de verantwoordelijkheid voor de bestelling van radioactieve stoffen die nodig zijn voor de toediening voorafgaande aan onderzoeken op de Nucleaire Geneeskunde. Verder ondersteun je artsen en verpleegkundigen, jullie vormen een team en werken in de dagelijkse praktijk nauw samen. Voor collega’s buiten de afdeling ben je het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. De afdeling Radiologie bestaat uit de klinische disciplines Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Deze disciplines zijn grotendeels geïntegreerd binnen de afdeling, waarbij een grootse verbouwing over twee jaar ervoor zal zorgen dat de afdeling volledig geïntegreerd is. De afdeling is een moderne radiologische praktijk waarbij wetenschappelijk onderzoek in hoge mate geïntegreerd is met de klinische en onderwijsactiviteiten. Er werken ongeveer 300 medewerkers op de afdeling Radiologie.

Het profiel

Je hebt een secretariële opleiding op mbo-niveau afgerond en hebt ervaring als medisch secretaresse. Je hebt bij voorkeur kennis van en eerder gewerkt met HiX. Je werkt zorgvuldig en netjes. Kom je ergens niet uit dan zoek je in eerste instantie zelf naar oplossingen binnen de kaders van procedures. Je hebt affiniteit met patiëntenzorg en bent een representatief aanspreekpunt. Je vindt professionele en servicegerichte dienstverlening net zo belangrijk als wij en draagt er zorg voor dit zo goed mogelijk uit te dragen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Ten slotte ben je iemand die voor zijn of haar mening uit durft te komen en je levert zo een positieve bijdrage aan het polikliniek team. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 0,4 FTE (16 uur, Nucleaire Geneeskunde), 0,5 FTE (20 uur, Algemene Radiologie) en 0,7 FTE (25 uur, MRI) per week, combinatie van uren is mogelijk. In eerste instantie krijg je een tijdelijke aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Het LUMC biedt je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw R. Steenvoorden, hoofd administratie, afdeling Radiologie, telefoon 071 526 20 56.  Graag vernemen wij uit je sollicitatie het aantal FTE waar je voorkeur naar uitgaat.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.