Medisch Secretaresse Pathologie m/v  

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Pathologie
Vacaturenummer
C.18.AP.MP.13
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
zo spoedig mogelijk 
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 22 juli  2018

De functie

Ben jij een ster in het verwerken van rapportages en het ondersteunen van collega’s? Heb je daarnaast affiniteit met de zorg? Dan ben jij de medisch secretaresse die wij zoeken!
Als medisch secretaresse verzorg je de rapportageverwerking van de afdeling Pathologie en bereid je patiëntenbesprekingen met de kliniek voor. Verder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle andere ondersteunende administratieve en secretariële taken van het secretariaat Patiëntenzorg.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het secretariaat patiëntenzorg verzorgt de rapportageverwerking van de histologische- obductie- en cytologische verslagen voor de diverse afdelingen binnen het LUMC. Daarnaast verzorgt het secretariaat de rapportageverwerking van revisies en consulten die zijn aangevraagd door PA-laboratoria elders in Nederland of daarbuiten. Binnen het secretariaat wordt gestreefd naar een goede kwaliteit en doorlooptijd van rapporten. Deze worden onder andere door middel van spraakherkenning uitgewerkt. Tevens worden op het secretariaat de verschillende besprekingen met de diverse afdelingen van het LUMC voorbereid. Daarnaast vinden er archiverings- en andere voorkomende secretariële werkzaamheden plaats.

Het profiel

Als team van vijf zoeken wij een collegiale en accurate medisch secretaresse. Je hebt al eerder gewerkt in een soortgelijke functie en bent goed bekend met de medische terminologie en computergebruik. Daarnaast beschik je over een goede typevaardigheid. Verder ben je een teamspeler en beschik je over goede communicatieve eigenschappen en weet je collega’s te verbinden. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan zeker.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week, minder uren zijn bespreekbaar. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met mevrouw T.F. Lindeman, hoofd medisch secretariaat, afdeling Pathologie, telefoon 071 526 66 09 of Dr. S.G. van Duinen, patholoog, telefoon 071 526 66 33.  Voor deze vacature zullen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.