Medewerker Servicepunt Facilitair Bedrijf m/v

Administratief & Secretarieel personeel
Afdeling
Servicepunt Facilitair Bedrijf
Vacaturenummer
F.18.SM.17
Dienstverband
36 uur per week
Met ingang van
1 september 2018
Opleidingseis
MBO
Maximum salaris
€ 2.593,- bruto per maand (schaal 5, CAO UMC)
Sluitingsdatum
tot en met 29 juli 2018

De functie

Ben je servicegericht en wil jij je graag verder ontwikkelen? Wij zoeken een medewerker servicepunt   die ook de ambitie heeft om zich komend jaar te ontwikkelen tot unitcoördinator van het Servicepunt. Iets voor jou?

Als medewerker servicepunt ben je het visitekaartje van het Facilitair Bedrijf. Je verstrekt persoonlijk, telefonisch en per mail informatie aan klanten over de producten en diensten van het Facilitair Bedrijf. Ook reserveer en registreer je zalen, onderwijsruimten, catering en restauratieve voorzieningen. Je verwerkt aanvragen van interne klanten, bijvoorbeeld voor parkeerkaarten en lunchbonnen. Als het nodig is, verhelder je de vraag of de melding uit de organisatie en stel je een gerichte opdracht op aan de collega’s van een van de andere afdelingen van het Facilitair Bedrijf of daarbuiten .
Wij zijn  op zoek naar een ambitieuze medewerker servicepunt die door wil groeien naar deze coördinerende rol.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig. Het servicepunt is de centrale klanteningang van het Facilitair Bedrijf (FB), waar klanten van de afdelingen van het FB met al hun vragen, wensen en klachten aangaande facilitaire producten en diensten terecht kunnen. Het servicepunt voert een aantal taken zelfstandig uit, en treedt hiernaast op als intermediair.

Het profiel

Wij zoeken een kandidaat met mbo-werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met facilitaire dienstverlening en werkprocessen in een grote organisatie. Ben je representatief – met een flexibele en klantgerichte instelling – dan willen we graag met jou in contact komen. Zeker als je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken, en kan omgaan met diverse applicaties, waaronder Microsoft Office en TOPdesk.

Ons aanbod

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.593,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 5, CAO UMC). Wanneer je doorgroeit tot unitcoördinator servicepunt bedraagt het salaris maximaal € 2.721,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer C. Tisseur, teamleider servicepunt Facilitair Bedrijf, telefoon 071 526 58 55. Je kunt ook contact opnemen met mevrouw S. de Munck, P&O adviseur, telefoon 071 526 27 36.Voor deze functie kunnen referenties worden opgevraagd.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Je kunt tot de sluitingsdatum reageren.

Je kunt een sollicitatie alleen met behulp van het sollicitatieformulier insturen, sollicitaties via e-mail worden niet meegenomen. Met het formulier kun je ook bijlagen meesturen (zoals de motivatiebrief en cv). Uiteraard worden je gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.

Als we van plan zijn om je in dienst te nemen, dan vragen wij om een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Je krijgt de kosten hiervoor vergoed.