Stage en vrijwilligerswerk 

Stages 

Ben je student en vraag je je af wat werken bij het LUMC inhoudt? Dan is stage lopen natuurlijk de perfecte kans om dit te ontdekken. Eindelijk mag je je opgedane kennis in de praktijk brengen. Het LUMC is natuurlijk een ontzettend grote organisatie met maar liefst 8000 medewerkers en honderden afdelingen. Wil jij stage lopen bij het LUMC? Stuur ons dan een mail (stages@lumc.nl) en laat ons concreet weten om wat voor soort stageplek het gaat en op welke afdeling/in welke richting je stage wilt lopen. Wij kunnen je niets beloven, maar gaan graag voor je kijken wat de mogelijkheden zijn. 

En ben je student bij MBO Rijnland of Hogeschool Leiden? Met deze opleidingsinstituten hebben wij een samenwerkingsverband. Voor stages verwijzen we je graag door naar het stagebureau van je opleiding.    

Vrijwilligerswerk

In het LUMC werken veel vrijwilligers. Zij zetten zich in voor patiënten en voor bezoekers in het ziekenhuis. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Het LUMC biedt de vrijwilliger goede begeleiding en een leuke werkomgeving. 

Lees meer over de mogelijkheden voor vrijwilligers op de afdelingen of bij een van onze projecten.