Stage, uitzend- en vrijwilligerswerk 

Stages 

Ben je student en vraag je je af wat werken bij het LUMC inhoudt? Dan is stage lopen natuurlijk de perfecte kans om dit te ontdekken. Eindelijk mag je je opgedane kennis in de praktijk brengen. Het LUMC is natuurlijk een ontzettend grote organisatie met maar liefst 8000 medewerkers en honderden afdelingen. Wil jij stage lopen bij het LUMC? Stuur ons dan een open sollicitatie (opensollicitaties@lumc.nl) en laat ons concreet weten om wat voor soort stageplek het gaat en op welke afdeling/in welke richting je stage wilt lopen. Wij kunnen je niets beloven, maar gaan graag voor je kijken wat de mogelijkheden zijn. 

En ben je student bij MBO Rijnland of Hogeschool Leiden? Met deze opleidingsinstituten hebben wij een samenwerkingsverband. Voor stages verwijzen we je graag door naar het stagebureau van je opleiding. 

Uitzendbureau

Ben jij op zoek naar tijdelijk werk? Randstad, Start People Medi Interim en TMI bemiddelen voor tijdelijke banen bij het LUMC. Voor functies buiten de zorg (zoals administratieve en secretariële functies) bemiddelt Randstad. Voor functies in de zorg (zoals verpleegkundigen, doktersassistenten, medisch secretaresses en tandartsassistenten) verzorgen Randstad, Start People Medi Interim en TMI gezamenlijk de bemiddeling.

Heb je interesse in vakantiewerk of ander tijdelijk werk bij het LUMC en heb je het benodigde diploma, dan kun je contact opnemen met:

- Randstad, Schuttersveld 9, 2316 XG Leiden, telefoon 071 524 95 00.
- Start People Medi Interim, Schipholweg 55, 2316 ZL Leiden, telefoon 071 514 31 45.
- TMI, Sierplein 75, 1065 LN Amsterdam, telefoon 020 717 35 27.    

Vrijwilligerswerk

In het LUMC werken veel vrijwilligers. Zij zetten zich in voor patiënten en voor bezoekers in het ziekenhuis. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Het LUMC biedt de vrijwilliger goede begeleiding en een leuke werkomgeving. 

Lees meer over de mogelijkheden voor vrijwilligers op de afdelingen of bij een van onze projecten.