Stages en vrijwilligerswerk

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste nieuwe stagiairs en vrijwilligers. Het LUMC biedt goede begeleiding en een bijzondere werkomgeving.

Stages

Wil jij stage lopen bij het LUMC? Dan raden we je aan om ons vacature overzicht regelmatig te bekijken. Mochten we een stageplek hebben, dan verschijnt deze in dit overzicht.  Momenteel nemen wij helaas geen open sollicitaties naar stageplekken in behandeling.

Ben je student bij MBO Rijnland of Hogeschool Leiden? Met deze opleidingsinstituten hebben wij een samenwerkingsverband. Voor stages verwijzen we je graag door naar het stagebureau van je opleiding.  

Vrijwilligersprojecten

In het LUMC werken veel vrijwilligers. Zij zetten zich in voor patiënten en voor bezoekers in het ziekenhuis. Er lopen verschillende vrijwilligersprojecten. Klik op een van onderstaande projecten om er meer over te lezen. Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk klik dan hier om te kijken of er vacatures zijn.

Vrijwilligers aan het woord

In het LUMC lopen ongeveer 250 vrijwilligers rond. Zij vervullen allerlei taken, van het helpen bij de zondagse viering tot het voorbereiden van lessen aan jonge LUMC-patiënten. Wilt u weten hoe het is om vrijwilliger te zijn?