Meer informatie stageplaats

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats en wil je weten welke stageplaatsen er zijn? Kijk dan in het linkermenu bij de verschillende werkvelden. Als de stageplaats van je keuze er niet bij staat, kijk dan ook eens op stagemarkt.nl daar staan de nog beschikbare plaatsen in deze regio.

Staat de stageplaats die je wilt hier vermeld, dan kun je solliciteren, geef duidelijk aan naar welke stage je solliciteert door de naam of titel van de genoemde stage op het formulier aan te geven. 

Soms duurt het even voordat wij je (verder) bericht kunnen geven. Alle sollicitaties worden namelijk behandeld, als blijkt dat jij niet in aanmerking komt dan ontvang je hierover bericht.

Ook kan het zijn dat we op het moment dat je solliciteert geen stageplek beschikbaar hebben, maar later in het jaar wel. We laten je dan weten dat we je aanvraag nog even vasthouden.

We houden je aanvraag niet in bezit als er geen stageplekken zijn. Je gegevens worden dan verwijderd, daarover ontvang je geen bericht.

Als jouw aanvraag aansluit bij ons aanbod, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kan jij dan je aanvraag toelichten en kunnen wij ons aan jou presenteren en uitleggen wat we van je verwachten. Ook zullen onderwerpen zoals de stageovereenkomst, een VOG (verklaring van goed gedrag) en bijvoorbeeld je stage-uren aan bod komen.