Stageopdrachten ICT

Onze stageopdrachten

HBO/WO

  • ICT Project Management Office – ontwikkeling model voor inschatting uren projecten 
  • Werkplek : Directoraat ICT 
  • Stageduur : 20 weken 
  • Dienstverband : in overleg 
  • Met ingang van : in overleg 
  • Opleiding : HBO 
  • Sluitingsdatum : geen eindtermijn 

Probleemstelling: 
Voor het opstellen van de projectjaarkalender is het belangrijk om een urenschatting te maken van de benodigde inzet van medewerkers in projecten. Het maken van deze inschatting is niet altijd even eenvoudig, maar van groot belang omdat de beschikbare capaciteit vanuit het Directoraat ICT schaars is. We zoeken jou als jij een systeem of methode kunt bedenken, waarmee iemand bij de projectaanvraag al een inschatting kan maken van de benodigde uren voor de uitvoering van het project.

Opdracht
De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen en resultaten, maar kan op eigen inzicht (graag!) aangepast worden door student: 
  1. Analyse van de huidige methode van inschatting uren 
  2. Analyse van factoren die van belang zijn bij inschatting uren 
  3. Uitwerken model (op basis van inschattingen afgelopen 2 jaar) voor inschatten toekomstige projecten 

Jouw Profiel
Wij zijn voor deze stageplek opzoek naar een hbo-student Business IT & Management, of een gelijkwaardige studie. Verder werk je accuraat, ben je een echte teamwerker en is een pragmatische aanpak jou niet vreemd. Ook doorzettingsvermogen, een pro-actieve houding, en bovenal leergierigheid komen bij deze stage van pas. 


Ons aanbod 
Wij bieden een gezellige werkplek met veel gemotiveerde collega’s en we staan garant voor een goede begeleiding gedurende je stagetijd. Een stagevergoeding is afhankelijk van de opdracht en de fase van je opleiding. Maar bovenal biedt het LUMC je de mogelijkheid je studie in praktijk te brengen, je horizon te verbreden op het gebied van ICT en je verder te ontplooien. Daarnaast biedt het LUMC veel mogelijkheden voor je toekomst! Bovendien is het LUMC erg goed bereikbaar, want het LUMC ligt naast het station Leiden Centraal. Ook zijn er uitstekende parkeermogelijkheden en er is een gratis overdekte, afgesloten fietsenstalling. 


Meer informatie 
Voor meer informatie over deze specifieke opdracht kun je contact opnemen met Alexander Kraijenoord, telefoon 071 529 8089. Voor algemene informatie over stagelopen bij de ICT van het LUMC kun je contact opnemen met het ICT Stafbureau, telefoon 071 526 31 26, e-mail ictstafbureau@lumc.nl. 

Solliciteren 
Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Stuur jouw CV en eventuele sollicitatiebrief toe aan ICTstafbureau@lumc.nl.

De procedure

Wij sturen je zo spoedig mogelijk een bericht van ontvangst. Soms duurt het echter even voordat wij je (verder) bericht kunnen geven. Alle sollicitaties worden namelijk behandeld, als blijkt dat jij niet in aanmerking komt dan ontvang je hierover van ons bericht.

Ook kan het zijn dat we op het moment dat je solliciteert geen stageplek beschikbaar hebben, maar later in het jaar wel. We laten je dan weten dat we je aanvraag nog even vasthouden.

We houden je aanvraag 3 maanden in ons bezit, daarna zullen we je gegevens verwijderen, maar ook daarover ontvang je van ons bericht. Je kan dan bijvoorbeeld aangeven dat je wilt dat we je aanvraag nog in portefeuille houden.

Wij hebben interesse in jou!

Als jouw aanvraag aansluit bij ons aanbod, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kan jij dan je aanvraag toelichten en kunnen wij ons aan jou presenteren en uitleggen wat we van je verwachten. Ook zal de stagevergoeding aan bod komen.