Programmamanager IT&DI

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) zoekt een programmamanager. Kom jij ons team versterken?

In het kort

• Je bent de verbinder tussen zorg en IT
• Aan de ene kant ben jij een communicatieve, besluitvaardige programmamanager
• En aan de andere kant beschik je over de benodigde technische kennis
• Je gaat doel- en resultaatgericht aan de slag
• En krijgt de vrijheid om de programma’s naar eigen inzicht te managen

Wat ga je doen?

Als programmamanager implementeer je organisatiebrede (complexe) projecten op het snijvlak van zorg, onderwijs, onderzoek en IT. Je automatiseert en verbetert bijvoorbeeld de processen tussen de afdelingen van het LUMC of zorgt voor de aansturing van verschillende deelprojecten om een bijdrage te leveren aan onze strategie om grensverleggend beter te worden. Of misschien wil jij je hardmaken voor een optimale afstemming van het projectportfolio binnen de organisatie? Per projectaanvraag bekijken we binnen het team wie hier het beste bij past. Zo houden we rekening met jouw kennis, ervaring en interesse en krijg je de ruimte en vrijheid om op een zelfstandige manier te doen waar je goed in bent. Je werkt altijd met professionals binnen onze organisatie, waarbij jij als belangrijke schakel tussen collega's van verschillende afdelingen fungeert. Ook ben je kartrekker van een of meerdere projecten en geef je het projectteam waarmee je werkt leiding. Zie jij deze rol als verbinder tussen de zorg en de IT zitten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat vragen wij?

Je hebt een relevante wo-opleiding afgerond, in de richting van (bedrijfskundige) informatica. Je bent ook in het bezit van een certificering op het gebied van projectmanagement zoals Prince II Practitioner of Agile en brengt een aantal jaar relevante werkervaring met je mee. Je bent aantoonbaar succesvol als projectmanager: je weet op uitstekende wijze samen te werken, leiding te geven en het werk te plannen en organiseren, en controle te houden over de voortgang. Je beschikt daarbij over de benodigde inhoudelijke, technische kennis. Verder heb je affiniteit met de zorg en je staat stevig in je schoenen. Je werkt zelfstandig en bent in staat om planmatig te denken en te adviseren richting de opdrachtgever en stakeholders. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent besluitvaardig. In je communicatie ben je klantvriendelijk, weet je mensen te motiveren en ben je in staat om op verschillende niveaus te schakelen. Tot slot heb je een hands-onmentaliteit, ben je proactief en werk je resultaatgericht.

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd

Daniёl Leen

‘Kweekvijver voor ICT-talent’

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: Suzanne de Groot-van Asten, manager projectmanagement IT&DI
06 39 57 54 54

Solliciteren