Domeinarchitect Zorg

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg zullen de komende jaren drastisch veranderen onder invloed van nieuwe technologieën. Dit maakt dat we binnen het LUMC een bijzonder uitdagende en interessante tijd tegemoet gaan. Als domeinarchitect Zorg in het LUMC heb je een heldere visie op digitalisering in de zorg en speel je een cruciale rol om de digitalisering richting te geven. Je zorgt er voor dat het onderwerp architectuur op het gewenste, ambitieuze niveau wordt gebracht. Ben jij de ervaren domeinarchitect Zorg die wij zoeken?

In het kort

• Je bent een ervaren architect ICT
• Je maakt vanuit jouw expertise het verschil in onze zorg
• Je bent een verbinder, sparringpartner en adviseur
• Je focust je op de informatie/data- en applicatiearchitectuur binnen de zorg
• En je komt te werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling

Wat ga je doen?

Als domeinarchitect Zorg heb je een richtinggevende rol waarbij jij de visie van het LUMC vertaalt in het ICT-landschap van de toekomst voor de het domein Zorg van het LUMC. Je geeft richting en kaders voor de benodigde vernieuwing. Daarbij richt je je aandacht met name op de proces-, informatie/data- en applicatiearchitectuur. Je werkt in een team nauw samen met collega-architecten en je neemt ze waar nodig op sleeptouw met je ervaring. Je kijkt vooruit, neemt initiatief en je bent een verbinder tussen verschillende disciplines. Je stimuleert samenwerkingen en het delen van kennis op het vlak van architectuur. Daarbij ben je ook de sparringpartner en adviseur voor directie en management. Ben jij de ambitieuze architect die de overstap wil maken naar een academisch ziekenhuis?

Wat vragen wij?

De domeinarchitect Zorg die wij zoeken heeft academisch werk- en denkniveau en brengt relevante werkervaring mee. Je hebt gedegen inzicht en kennis van het ICT-domein en van methoden en technieken met betrekking tot het ontwerpen en beschrijven van architectuur in brede zin. Je hebt passie voor complexe organisaties, zoals een academisch centrum, waarin zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd worden. En je ziet het als een uitdaging om digitale mogelijkheden te zoeken die het behalen van de strategische doelen zo goed mogelijk ondersteunen. Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons ziekenhuis met een heldere visie op architectuur; de opbouw hiervan en het stimuleren van werken onder architectuur. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat abstracte onderwerpen helder uit te leggen en beweeg je je soepel op alle niveaus binnen de organisatie. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch en structurerend vermogen. Je bent pragmatisch, creatief, resultaatgericht, gericht op samenwerken en je beschikt over overtuigingskracht.

Meer informatie

Afhankelijk van je opleiding en ervaring, word je ingeschaald in schaal 11 (max. € 5.226,-) of schaal 12 (max. € 5.944,-).

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Meer informatie over onze afdeling lees je hier.

Simone Cammel, informatieanalist

Simone Cammel, informatieanalist

“Als je vandaag iets doet wat je gisteren nog niet kon bedenken, dan ben je innovatief bezig”

Je werkplek

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie. Het belang en de afhankelijkheid van informatie voor het realiseren van de doelstellingen van het LUMC is groot. De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij leveren de centrale informatievoorziening en zorgen samen met onze 160 IT-collega’s voor een stabiele dienstverlening. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: drs. Juriaan Rijnbeek, manager Architectuur & Security
071 526 62 33

Solliciteren