Domeinarchitect Zorg

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Ben jij een IT-professional en zoek je naar een uitdagende functie als domenarchitect Zorg. Onze IT-afdeling is namelijk volop in beweging en daarom is dit voor jou dé kans om op de voorgrond te staan van baanbrekende veranderingen in de zorg. Verwelkomen we jou binnenkort in ons team?

In het kort

• Je bent een ervaren architect ICT
• Je spreekt de taal van onze collega’s in het ziekenhuis en bent goed in staat om productieve relaties op te bouwen
• Je komt te werken op een toekomstgerichte IT-afdeling
• Daadkracht en het durven veranderen zit in jouw bloed
• En je krijgt de ruimte jezelf verder te ontwikkelen

Wat ga je doen?

Als domeinarchitect Zorg heb je een richtinggevende rol waarbij jij de visie van het LUMC vertaalt in het ICT-landschap van de toekomst voor de het domein Zorg van het LUMC. Je geeft richting en kaders voor de benodigde vernieuwing. Daarbij richt je je aandacht met name op de proces-, informatie/data- en applicatiearchitectuur. Je werkt in een team nauw samen met collega-architecten en je neemt ze waar nodig op sleeptouw met je ervaring. Je kijkt vooruit, neemt initiatief en je bent een verbinder tussen verschillende disciplines. Je stimuleert samenwerkingen en het delen van kennis op het vlak van architectuur. Daarbij ben je ook de sparringpartner en adviseur voor directie en management. Ben jij de ambitieuze architect die de overstap wil maken naar een academisch ziekenhuis?

Wat vragen wij?

De domeinarchitect Zorg die wij zoeken heeft academisch werk- en denkniveau en brengt relevante werkervaring mee. Je hebt gedegen inzicht en kennis van het ICT-domein en van methoden en technieken met betrekking tot het ontwerpen en beschrijven van architectuur in brede zin. Je hebt passie voor complexe organisaties, zoals een academisch centrum, waarin zorg, onderwijs en onderzoek gecombineerd worden. En je ziet het als een uitdaging om digitale mogelijkheden te zoeken die het behalen van de strategische doelen zo goed mogelijk ondersteunen. Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van ons ziekenhuis met een heldere visie op architectuur; de opbouw hiervan en het stimuleren van werken onder architectuur. Uiteraard beschik je over zeer goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat abstracte onderwerpen helder uit te leggen en beweeg je je soepel op alle niveaus binnen de organisatie. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch en structurerend vermogen. Je bent pragmatisch, creatief, resultaatgericht, gericht op samenwerken en je beschikt over overtuigingskracht.

Meer informatie

Afhankelijk van je opleiding en ervaring, word je ingeschaald in schaal 11 (max. € 5.226,-) of schaal 12 (max. € 5.944,-).

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen.

Meer informatie over onze afdeling lees je hier.

Simone Cammel, informatieanalist

Simone Cammel, informatieanalist

“Als je vandaag iets doet wat je gisteren nog niet kon bedenken, dan ben je innovatief bezig”

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van onze organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijk wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, met op zijn tijd ook een feestje van onze eigen feestcommissie of een potje darten met je collega’s ter ontspanning!

Carrière in het LUMC

Je bent nooit uitgeleerd en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal. Daarbij faciliteert het LUMC bij het onderhouden, verbreden én verdiepen van je kennis en vaardigheden. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken hier deel van uit. Kortom: wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving, tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden en een werkplek waar jouw talent volledig tot zijn recht komt!

Contact: drs. Juriaan Rijnbeek, manager Architectuur & Security
071 526 62 33

Solliciteren