Data-analist

Management & bedrijfsvoering

Je functie

Wil jij als data-analist aan de slag bij de meest aantrekkelijke non-profit-werkgever van Nederland? Weet jij cijfers om te zetten in een helder advies? En wil jij jouw analytische vaardigheden inzetten om de zorg te verbeteren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

In het kort

• Je analyseert op het gebied van zorgproductie, kosten en externe financiering
• Ook focus jij je op zowel de interne sturing als de externe verantwoording van financiering
• Jouw analyses zorgen ervoor dat besluitvormingen en adviezen meer slagkracht krijgen

Wat ga je doen?

Als data-analist binnen het directoraat Financiën analyseer je data op het gebied van zorgproductie, kosten, externe financiering en samenwerkingsverbanden. Met jouw analytische skills verwerk je medische en financiële data tot rapportages en bruikbare inzichten, waardoor onze besluitvorming en adviezen meer slagkracht krijgen. Je hebt dagelijks te maken met interne stakeholders, die jouw analyses nodig hebben voor het opstellen van businesscases of voor de onderhandelingen met zorgverzekeraars.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een analytische teamspeler die beschikt over universitair werk- en denkniveau. Je bent een enthousiaste starter of neemt een aantal jaar relevante werkervaring mee. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en deinst niet terug voor een grondige data-analyse. Je hebt ervaring met tooling op het gebied van data-analyses (Excel, PowerBI, Access, SQL).Oftewel, jij bent een gedreven data-analist met het hart op de juiste plek!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. Ook kan er een assessment plaatsvinden tijdens de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld! 

Eoin Hennekam, webredacteur

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan hier de verhalen van onze LUMC-collega's

Je werkplek

Ondanks dat het LUMC financieel gezond is, blijft alertheid vereist gezien de vele veranderingen die op de organisatie afkomen. Bij onveranderd beleid stijgen de kosten sneller dan de baten. Daarom is het van belang te blijven streven naar efficiency, zodat middelen vrijgespeeld kunnen worden ter financiering van nieuwe ontwikkelingen en innovatie. De afdeling Planning & Control is de financiële spil naar zowel de organisatie zelf (divisies en RvB) als naar externe financiële spelers van het LUMC (bijvoorbeeld de NFU, NZA en ziekenhuizen in de regio).

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Marry van der Wees, manager, afdeling Planning & Control
071 526 2739

Solliciteren