Anesthesioloog/pijnspecialist

Medisch & klinisch

Je functie

Bent u anesthesioloog en heeft u affiniteit met de pijngeneeskunde? Voor de afdeling Anesthesiologie zoeken wij een anesthesioloog/pijnspecialist.

In het kort

• U voert alle klinische taken uit zowel in ons OK-centrum als de pijnkliniek
• U zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek
• U geeft onderwijs aan studenten
• En levert een bijdrage aan het opleiden van arts-assistenten  

Wat ga je doen?

Als staflid voert u alle voorkomende klinische taken uit zowel op het operatiecomplex als in de pijnkliniek. Daarnaast participeert u in het wetenschappelijk onderzoek van de afdeling. Tot slot levert u een bijdrage aan de opleiding van arts-assistenten en verzorgt u onderwijs aan studenten.

Wat vragen wij?

U bent een enthousiaste collega die geregistreerd (of binnenkort geregistreerd) is als anesthesioloog-pijnspecialist. U bent enthousiast over het aandachtsgebied pijngeneeskunde en geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek. Tevens heeft u uitstekende communicatieve vaardigheden richting collega’s, studenten en patiënten. Tenslotte bent u goed in staat tot zelfreflectie en kunt u goed reflecteren op het werk.

Meer informatie

U werkt in een fulltime dienstverband. Bent u een nieuwe medewerker, dan krijgt u in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van uw opleiding en ervaring en is conform CAO UMC (schaal UMS). 

Hans Friedericy

Hans Friedericy

"Ik werd in Canada geïnspireerd door een collega anesthesioloog en nu inspireer ik anderen."

Je werkplek

Het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door wetenschappelijk onderzoek. Het leidt artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om daaraan bij te dragen. De afdeling Anesthesiologie streeft naar een continue verbetering van de kwaliteit van de vijf kerntaken: patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs, opleiding en bij- en nascholing. We ambiëren daarin zowel nationaal als internationaal een leidende rol te blijven spelen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert u bij het onderhouden en ontwikkelen van uw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: de heer professor dr. L.P.H.J. Aarts, hoogleraar en afdelingshoofd Anesthesiologie
071 526 60 46

Solliciteren