Verpleegkundige Polikliniek KNO

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij de enthousiaste verpleegkundige die op zoek is naar een uitdagende baan waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Voor onze polikliniek Keel- Neus en Oorheelkunde (KNO) zijn wij op zoek naar een verpleegkundige.

In het kort

• Je begeleidt, verzorgt en geeft voorlichting aan onze patiënten
• Je ondersteunt de verpleegkundig- en medisch specialisten op de polikliniek
• Je deelt jouw kennis en ervaring met onder andere studenten en collega’s
• Je hebt de opleiding tot oncologieverpleegkundige of bent bereid deze te volgen
• Binnen de polikliniek kun je doorgroeien tot senior verpleegkundige

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de polikliniek KNO ben je (mede)verantwoordelijk voor de zorg, begeleiding en voorlichting van onze patiënten. Naast het uitvoeren van verpleegkundige handelingen, ondersteun je de medisch specialisten tijdens de spreekuren. Je verleent specialistische verpleegkundige zorg, waaronder stemprotheses, tracheotomie- en tracheostomazorg en assisteert de medische specialist bij verrichtingen. Tijdens je werk, werk je nauw samen met twee verpleegkundig specialisten van de hoofd-halsoncologie en laryngologie. Tijdens hun afwezigheid neem je de patiëntgebonden werkzaamheden van hen over. Je informeert externe collega’s over deze specialistische zorg en je geeft klinische lessen bij specialistische verpleegkundige opleidingen, klinische afdelingen binnen het LUMC en extern bij andere zorginstellingen. Verder denk je actief mee over verbetering van zorgprocessen op de polikliniek zorg je dat de kwaliteit en veiligheid geborgd zijn.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet. Je hebt je hbo-V opleiding succesvol afgerond en je kennis aangevuld met de opleiding tot oncologieverpleegkundige of je bent bereid deze opleiding te volgen. Bij voorkeur heb je werkervaring in een polikliniek en/of al eerder samengewerkt met hoofd-halsoncologie patiënten. Binnen jouw functie werk je veel samen met collega’s en andere disciplines, daarom is het van belang dat je een echte teamspeler bent. Maar daarnaast functioneer je ook uitstekend op de momenten dat je zelfstandig moet werken. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je hebt empathisch vermogen en bent zorgzaam richting onze kwetsbare patiëntengroep. Naast het begeleiden van onze patiënten ben je ook geïnteresseerd in patiëntgericht onderzoek. Je vindt het leuk om proactief mee te denken over toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied. Bovendien heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen op relevante aandachtsgebieden zoals de oncologische zorg.

Meer informatie

Voor deze functie kunnen referenties opgevraagd worden.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek KNO is één van de drukste poliklinieken van het LUMC. De afdeling werkt nauw samen met het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten. Speerpunten van de afdeling zijn oncologie, otologie, laryngologie, schedelbasistumoren en plastische aangezichtschirurgie. Je werkt nauw samen met de hoofd-hals chirurgen, laryngologen, logopedisten en de verpleegkundig specialisten. Tevens ben je onderdeel van het  verpleegkundig team met verpleegkundigen en doktersassistenten. Het is een jong, dynamisch, laagdrempelig team. Word jij onze nieuwe collega?

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Binnen de polikliniek KNO krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot senior verpleegkundige.

Contact: Ella den Blanken, hoofd polikliniek KNO
071 529 99 71

Solliciteren