Verpleegkundige Kortverblijf

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een opgeleid verpleegkundige en zoek je een interessante werkplek? Op de Kortverblijf werk je op een dynamische afdeling waar je met heel veel patiënten te maken krijgt. Kun jij snel schakelen en in korte tijd optimale zorg leveren? Dan zoeken we jou!

In het kort

• Je werkt graag in een dynamische, snelle setting
• Je schakelt snel en gemakkelijk
• Je werkt op een afdeling met veel afwisseling en enorm diverse patiënten

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige voor de afdeling Kortverblijf lever je zorg aan patiënten vanuit verschillende specialismen. Je werkt met veel patiënten in een shift, waardoor je in een steeds wisselend werkveld staat. Het contact met de patiënt en zijn/haar begeleider(s) is kort en intensief. Je moet dan ook snel informatie kunnen inwinnen en uitwisselen. Je werkt hecht samen met andere verpleegkundigen, verzorgenden, medisch specialisten, secretaresses, leerlingen en servicemedewerkers, waarbij iedereen zijn of haar eigen specifieke inbreng heeft.

Wat vragen wij?

Je hebt de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond. Als je geen werkervaring hebt maakt dat niet uit. Het is wel mooi meegenomen als je dit wel hebt natuurlijk! Wat we belangrijk vinden is dat je flexibel bent en snel kunt schakelen. Als je ook nog een gastvrije instelling hebt en een gezonde dosis humor, dan hopen we van harte dat je bij ons solliciteert!

Meer informatie

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd.

Je werkt in alle diensten volgens rooster. De afdeling sluit op zaterdagmiddag 16.00 uur.

Arvid Oosterveen

'Dit is echt de beste beslissing die ik kon maken'

Je werkplek

De afdeling Kortverblijf (KVVL) is onderdeel van de harmonica Dagbehandeling, Kortverblijf (DBKV) en Langverblijf KNO, Kaak, Oogheelkunde, Huidziekten en Gynaecologie (KOHG). Er komen patiënten vanuit achttien poortspecialismen met hun subspecialismen voor opnames en behandelingen. Door de hoge turnover worden binnen en buiten de afdeling veel verschillende behandelingen uitgevoerd. De afdeling Kortverblijf werkt samen met de Dagbehandeling (DBVL). Kenmerkend voor de afdeling is de hectiek en de grote en diverse patiëntengroep.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Wim van Galen, verpleegkundig manager, afdeling DBKV en KOHG
071 526 31 81

Solliciteren